Ingezonden persbericht


Management Dynamics wijzigt naam in Amber Road
Nieuwe naam markeert groei en ontwikkeling toonaangevende leverancier van Global Trade-Management-oplossingen

Amsterdam, 16 november 2011 - Management Dynamics, een toonaangevende leverancier van Global Trade Management-oplossingen, wijzigt zijn naam in Amber Road. De nieuwe naam is afgeleid van een oude handelsroute. Amber Road roept herinneringen op aan eeuwenlange handelsactiviteiten en geeft zo goed weer waar het bedrijf nu voor staat.

Management Dynamics wijzigt zijn naam in een periode van snelle groei. Dit jaar nam de personeelsbezetting toe met veertig procent. De Europese verkopen groeiden met 325 procent. Daarnaast opende het bedrijf een nieuw kantoor in Tysons Corner, Virginia (Verenigde Staten). Management Dynamics boekte in het afgelopen decennium een jaarlijkse groei van 33 procent.

"Wij hebben ons ontwikkeld van een Amerikaanse leverancier van transportmanagementoplossingen naar een toonaangevende wereldwijde aanbieder van Global Trade Management-oplossingen", zegt Jim Preuninger, CEO van Amber Road. "Op dit moment omvat ons Software-as-a-Service-aanbod veertien producten, waaronder wereldwijd transportmanagement, import- en export-compliance, leveranciermanagement en supply chain visibility. Daarnaast bieden we een kennisdatabase met handelsovereenkomsten en tarieven van meer dan 120 landen. Wij hebben nu meer dan vijfhonderd grote klanten, die vaak vooroplopen in hun sector. Wij zijn blij dat we al deze ontwikkelingen nu onderstrepen met deze nieuwe naam."

"Management Dynamics heeft zich in de afgelopen jaren een positie verworven als leider op het gebied van Global Trade Management", zegt Scott Byrnes, vicepresident Marketing bij Amber Road. "Om die positieve ontwikkelingen op te nemen in het Amber Road-merk starten we een stevige advertentiecampagne met als thema: 'Same Company. New Name. Still the leader in Global Trade Management.'"

Over Amber Road, Inc.
Amber Road biedt een enkelvoudig on-demand platform voor het automatiseren en stroomlijnen van wereldwijde handelsactiviteiten. Het platform ondersteunt bedrijven bij het voldoen aan landspecifieke handelsregels en het plannen en uitvoeren van wereldwijde leveringen. Amber Road zorgt zo voor een soepele wereldwijde distributie van goederen op een efficiënte, effectieve manier die in overeenstemming is met regelgeving voor internationale handel. Meer informatie is beschikbaar op www.AmberRoad.com.