Ingezonden persbericht


Persbericht

Spirit of Winter: 16 t/m 20 november 2011

Een kerstsprookje in een vorstelijke omgeving

De Spirit of Winter luidt de mooiste tijd van het jaar in. De vierde editie van deze sfeervolle winterfair zorgt eind november al voor een warm kerstgevoel in Apeldoorn. Tijdens de fairdagen klinkt er stemmige muziek langs de eeuwenoude lanen van Paleis Het Loo. De geur van warme, kruidige wijn vermengt zich met die van andere winterse kostelijkheden. En dat alles in een sprookjesachtige setting met als stralend middelpunt Paleis Het Loo.

Vorstelijk genieten

Circa honderdveertig standhouders presenteren de mooiste, lekkerste en warmste seizoensproducten in Apeldoorn. Feestelijk gedekte tafels, ambachtelijke kerstdecoraties, culinaire hoogstandjes, bezoekers kunnen in Apeldoorn de kunst afkijken van échte sfeerexperts, winterse feest ideeën, sfeerkleding en sieraden. Het is er heerlijk wandelen over de lange lanen, en de leukste en mooiste ideeën opdoen voor de komende wintermaanden. En overal liggen de origineelste cadeautjes voor onder de kerstboom voor het uitzoeken. Even voorproeven? www.spiritofwinter.nl

Maak de wereldreis van chocolade mee. Arthur Tuytel, vice-wereldkampioen, patissier, lanceert zijn nieuwe bonbon creaties. Deze nieuwe bonbons met aparte combinaties voor buitenkant én binnenkant, met verfijnde smaaksamenstelling, maakt het heel bijzonder. Arthur heeft een bijzondere introductieactie voor bezoekers van de Spirit of Winter.

Bloemstukken en ideeën voor een winterbloemstuk, met workshop, en diverse gedekte tafels zijn er volop. En kookdemonstraties, barbecuedemonstraties, taarten en cup cakes maken de winter compleet. Proef kijk en verwonder. Rustig wandelen op de lanen van het Paleis, onderwijl genietend van kruidige dampen en het knappend vuur. Dit is het feest voor de Winter.

Paleis Het Loo

Het sprookjesachtige Paleis Het Loo is het romantische decor van Spirit of Winter. Maar binnenkijken is óók een must. De kostbaar ingerichte vertrekken geven een fraai beeld van drie eeuwen bewoning door de Oranjes. Tijdens Spirit of Winter is naast Paleis Het Loo.

Het Paleisbezoek is bij de toegangsprijsprijs van de fair inbegrepen.

Bijzondere tentoonstelling tijdens de Spirit of Winter: ORANJE BOVEN!

Van 8 oktober aanstaande tot en met 8 januari 2012 kleurt Paleis Het Loo oranje, met de tentoonstelling 'ORANJE BOVEN!', waarin vele honderden souvenirs worden getoond die herinneren aan gebeurtenissen rond het Huis van Oranje.

Bezoekersinformatie en voorverkoop

Navigatieadres

Wanneer u de Spirit of Winter wilt bezoeken, parkeert u op het terrein tegenover Apenheul. Navigatie adres: J.C. Wilslaan 21, Apeldoorn.

Vanaf hier wordt u per shuttlebussen naar Paleis Het Loo gebracht. Dit duurt ongeveer 5 minuten.

Openingstijden

De fair is van woensdag 16 november t/m zondag 20 november geopend van 10.00 - 18.00 uur. Paleis Het Loo sluit dagelijks om 17.00 uur voor bezichtiging.

Voorverkoop Toegangsbewijzen

Voorkom wachten in een lange rij. Bestel uw kaarten op www.spiritofwinter.nl

Tot 10 november kunt u profiteren van een vroegboek actie. Ontvang maar liefst ¤ 5,00 korting per persoon.

Toegangsprijzen aan de kassa

Kaarten:¤ 20,- per persoon, inclusief ¤ 12,50 voor Paleis Het Loo.

Kinderen t/m 12 jaar:gratis

Parkeren:¤ 6,00 inclusief gratis shutteldienst

Uw toegangskaart is tevens uw toegangsbewijs voor Paleis Het Loo.

Honden

Honden zijn niet toegestaan op het terrein van Paleis Het Loo.

Rolstoelgebruikers

Het terrein van de Fair is slechts beperkt toegankelijk voor rolstoelgebruikers, niet elke stand zal even gemakkelijk te bereiken zijn.

Organisatie

Spirit of Winter wordt georganiseerd door:

Estate Events

Wim van Eendenburg en Jan te Pas

Postbus 1029

7301 BG Apeldoorn

tel. 055- 579 00 70

email: info@estateevents.nl