C/TAC-Align

PERSBERICHT
's-Hertogenbosch, 16 november 2011

SAP Nederland roept Ctac uit tot SAP Excellent Hosting Partner SAP Nederland heeft Ctac na een tweejaarlijkse audit van zijn SAP hostingdiensten een nieuwe en tegelijk de hoogst mogelijke certificering toegekend. Ctac is de status van SAP Excellent Hosting Partner toegekend. Ctac is de enige Nederlandse SAP partner die van de Nederlandse SAP organisatie deze Excellent-certificering heeft ontvangen. Daarnaast heeft SAP Nederland de SAP Application Management Services Provider-certificering van Ctac met twee jaar verlengd.

Ctac biedt al SAP hosting en beheerdiensten sinds 1995. Het bedrijf investeerde in 2011 extra in de verdere kwaliteitsverbetering van deze dienstverlening. Zo koos Ctac voor het onderbrengen van de hostingdiensten in een nieuw datacenter, dat zeer uitgebreide faciliteiten en beveiligingsvoorzieningen biedt. Ctac scherpte de interne processen verder aan en zette ook in op verdere virtualisatie van het datacenter. Dat leidde bij de audit tot een opwaardering van de status tot SAP Excellent Hosting Partner. "SAP Nederland feliciteert Ctac met de primeur voor deze unieke partnerstatus voor hostingdiensten", zegt Arjan Vork, Partner Recruitment & Development Manager bij SAP Nederland. "Voor onze klanten is het van belang dat hostingleveranciers optimale dienstverlening bieden, zodat ze maximaal profiteren van hun investeringen in ons platform. Met deze Excellent-status bewijst Ctac dat het in staat is om als eerste in Nederland uitzonderlijk hoge serviceniveaus te bieden op het gebied van SAP hostingdiensten." "Wij zijn erg enthousiast dat onze inspanningen om de SAP hosting en beheerdiensten verder te professionaliseren, zijn erkend door SAP Nederland", zegt Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac. "Wij hebben ook voor onze hostingdiensten het best haalbare nagestreefd en voldoen aan de hoogste eisen voor wat betreft beschikbaarheid en betrouwbaarheid. De erkenning van SAP stimuleert ons om op de ingeslagen weg verder te gaan." #### Over Ctac Ctac is een van de grootste SAP Gold Partners in de Benelux en Gold Partner van Microsoft. Het bedrijf bouwt op basis van deze marktleidende software en de jarenlange ervaring van zijn consultants in diverse markten op maat gemaakte templates voor specifieke sectoren. Deze voorgeconfigureerde oplossingen zijn daardoor snel in gebruik



te nemen en bieden binnen korte tijd rendement. Ctac levert maatoplossingen voor onder andere groothandels, retailers, food & beverage-organisaties en woningcorporaties. Daarnaast biedt het bedrijf een breed spectrum van ICT-oplossingen voor middelgrote en grote organisaties voor onder meer business intelligence, warehouse management, portaloplossingen en customer relationship management. Het bedrijf completeert deze oplossingen met een uitgebreid portfolio van trainingen, detachering en E-business- en consultancydiensten. Ctac is genoteerd aan Euronext Amsterdam (ticker: CTAC). Bij het bedrijf werken per ultimo september 2011 491 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in 'sHertogenbosch. Ctac is daarnaast ook actief in Duitsland, België en Frankrijk. Voor meer informatie: www.ctac.nl.