Ingezonden persbericht


()

P E R S B E R I C H T

()

Zet je schoen voor Uganda!
...in ruil voor een Sinterklaascadeau in het Luxor Theater Vorig jaar heeft Sinterklaas door de actie 'Zet je schoen voor India' heel veel kinderen in India blij gemaakt met goede schoenen. Kinderen in Nederland hadden massaal hun eigen (te kleine) schoenen ingeleverd bij het Luxor Theater. Door dit grote succes vraagt Sinterklaas dit jaar weer jullie hulp, dit keer om te zorgen dat kinderen in Uganda niet meer op blote voeten hoeven te lopen.

Ben je 12 jaar of jonger én uit je schoenen gegroeid? Lever je paar (dus twee) schoenen dan tot en met maandag 5 december in bij de kassa van het oude of nieuwe Luxor Theater, en krijg van Sinterklaas een gratis kaart voor een kindervoorstelling cadeau! Je kunt kiezen uit een vrijkaart voor:

De nieuwe ijstijd (8+) van 19 t/m 21 januari 2012, Spuit Elf (4+) op 22 januari 2012,
Thomas en het circus (2+) op 29 januari 2012 of
Kruimeltje (6+) van 23 t/m 26 februari 2012

Samen met Stichting Kinderen van Uganda zorgt Sinterklaas ervoor dat de schoenen goed terechtkomen in sloppenwijken in Uganda. Hou er rekening mee dat kinderen in Uganda nog op de schoenen moeten kunnen lopen. Kijk op www.luxortheater.nl voor actievoorwaarden en voor meer informatie over de hulporganisatie en de kindervoorstellingen.

Adressen:
oude Luxor Theater: Kruiskade 10, centrum Rotterdam nieuwe Luxor Theater: Posthumalaan 1, aan de voet van de Erasmusbrug De kassa van Luxor is elke dag geopend van 13.00 - 18.00 uur


Noot voor redacties

Noot voor de redactie,