Ingezonden persbericht



HP introduceert het nieuwe Entertainment Notebook PC Portfolio

Amstelveen, 16 November 2011 - HP breidt haar entertainment consumer nootebook PC portfolio uit met twee nieuwe notebooks: de HP ENVY 17 en de HP Pavilion dm4 Beats(TM). Daarnaast komt HP met een nieuw, geïntegreerd draadloos audio systeem, HP Wireless Audio. Deze stelt gebruikers in staat om door het hele huis audio te streamen via een compatibele draadloze speaker.

HP Pavilion dm4 Beats Edition

De HP Pavilion dm4 Beats Edition is qua afmetingen en prestaties

vergelijkbaar met de Pavilion dm4, hij draagt het specifieke zwart met rode Beats design en levert de ultieme luisterervaring met Beats Audio.

De zwarte behuizing is voorzien van een rood Beats logo en een opvallend zwart toetsenbord met rode verlichting. Het soft-touch oppervlak op de polssteun voelt glad en prettig aan.

Beats Audio technologie is ontwikkeld door HP in samenwerking met de legendarische artiest en producer Dr. Dre, en de voorzitter van Interscope Geffen A&M Records en Beats co-founder Jimmy Iovine.

HP ENVY 17 - superstrak design en ongekeende prestaties

Description: Description: \\ZAMSFP1\AMS Dept\AMS Clients\HP PSG De nieuwe HP ENVY 17 heeft een geheel metalen behuizing met afgeronde hoeken en een klassiek zwarte en zilveren afwerking met een Intel Quad Core processor.

Het Radiance Backlit toetsenbord is door HP ontwikkeld, met onder elke toets een apart LED lampje voor de perfecte toetsenbordverlichting. De geavanceerde bewegingssensor zorgt er voor dat de verlichting aangaat zodra er beweging wordt waargenomen en weer uitgaat zodra de gebruiker vertrekt.

Met zes krachtige speakers en een subwoofer, biedt de nieuwe ENVY notebook de optimale geluidservaring. Daarnaast is de notebook voorzien van de HP Beats Audio technologie.

Met behulp van de 3x3 draadloze technologie, bieden de ENVY notebooks de nieuwste draadloze prestatiemogelijkheden, waardoor tot drie keer de snelheid en twee keer het bereik van de reguliere netwerkverbindingen wordt behaald.

Met snelle opstart- en hervattingstijden biedt de ENVY 17 een batterijlevensduur tot wel 8 uur. Tevens ondersteunt hij maximaal drie opslagapparaten - waaronder een optioneele mSATA solid state drive (SSD) en tot wel twee standaard harde schijven - en tot drie externe beeldschermen vooor een meeslepende kijkervaring. HP Wireless Audio - muziek waar je maar wilt
Description: Description: \\ZAMSFP1\AMS Dept\AMS Clients\HP PSG Geïntegreerd in de nieuwe HP ENVY's transformeert Wireless Audio een notebook tot een volledig geïntegreerd audio systeem voor in huis. Gebruikers kunnen high-quality streamen naar wel vier externe apparaten. Geavanceerde tri-band connectiviteit vermindert storing en vertraging voor de beste geluidskwaliteit.

Gebruikers kunnen ook apart een HP Wireless Audio zender kopen om te genieten van wireless audio zonder een ENVY notebook. De dongel ter grootte van een duim kan makkelijk gekoppeld worden aan elke notebook PC en ondersteunt R/L analoge RCA jacks, 3,5mm mini, TOSLINK line-out en Coax RCA-style S/PDIF verbindingen. Accesoires - HP Wi-Fi Touch Moouse x7000
Description: Description: \\ZAMSFP1\AMS Dept\AMS Clients\HP PSG Een ideale metgezel voor de nieuwe HP ENVY notebooks, is de HP Wi-Fi Touch Mouse x7000 met een gestroomlijnd ergonomisch ontwerp en een glanzende zwarte afwerking. De muis heeft een innovatieve touch scroll, zes aanpasbare knoppen en een knop voor one-click uploads naar Facebook. Een betrouwbare, first-time connectie verbindt de muis met de PC via de PC's ingebouwde Wi-Fi ontvanger, snoeren of USB dongel zijn niet nodig. Hij blijft tot op negen meter verbonden en heeft een batterijduur tot negen maanden - tweee keer zo lang als die van vergelijkbare Bluetooth modellen.

Prijzen en beschikbaarheid

- De HP Pavilion dm4 Beats(TM) Edition is verkrijgbaar vanaf ¤899 incl. BTW en de HPP ENVY 17 vanaf ¤1.599 incl. BTW. Beiden worden half jannuari verwacht.
- De HP Wi-Fi Touch Mouse x7000 is verkrijgbaar vanaf ¤59 incl. BTW een is naar verwachting beschikbaar vanaf januari.
- De HP Wireless Audio transmitter wordt in februari verwacht en is verkrijgbaar vanaf ¤99 iincl. BTW.

Over HP
HP creëert nieuwe manieren waarop technologie een positief effect heeft op mensen, bedrijven, overheid en de maatschappij. HP is het grootste technologiebedrijf ter wereld en beschikt over een breed portfolio op het gebied van printing, personal computing, software, services en IT-infrastructuur, daar waar cloud en connectiviteit samengaan om een veilige en omgevingsrelevante 'ervaring' tot stand te brengen in een wereld waarin men altijd met elkaar in verbinding staat. Meer informatie over HP (NYSE: HPQ) is te vinden op www.hp.com.

Voor meer informatie en beeldmateriaal kunt u terecht bij Ineke Tiesinga, tel. 020 30 11 769 of mail ineke.tiesinga@edelman.com. Ook als u zich wilt afmelden voor het ontvangen van HP-berichten, kunt u dat doen via dit e-mailadres.



Ingezonden persbericht