Gemeente Uithoorn

Bewonersavond verkeersstructuurplan De Kwakel

Bewonersavond verkeersstructuurplan De Kwakel

Op woensdag 16 november wordt in de kantine van Sportvereniging KDO, Vuurlijn 51 een bewonersavond gehouden over VSP De Kwakel. De zaal gaat om 19.15 uur open en het programma begint om 19.30 uur.

Wat is de bedoeling van de bewonersavond?

Het doel van de bewonersavond is om samen te bekijken of de lijst met verkeersknelpunten, die door het Werkteam voor het verkeersstructuurplan De Kwakel is opgesteld, volledig is. Daarnaast gaat het over oplossingen. Het Werkteam heeft hierover in haar tweede bijeenkomst al nagedacht. Maar wij horen graag of er nog andere ideeën zijn, en welke voor- en nadelen u ziet bij de verschillende oplossingen. Uw inbreng weegt mee bij het opstellen van het uiteindelijke voorstel.

Meer informatie

Voor meer informatie over de achtergrond van VSP De Kwakel, de voortgang en verslagen van de werkbijeenkomsten kunt u terecht op deze website. Ook de website van Stichting De Kwakel Toen & Nu http://www.de-kwakel.com/ geeft verdere informatie. Als u vragen heeft over VSP De Kwakel dan kunt u contact opnemen met de projectleider Frank van Vliet, via gemeente@uithoorn.nl t.a.v. de heer F. van Vliet.

Zie ook

Werk in Uitvoering/Projecten/Verkeersstructuurplan De Kwakel