Ingezonden persbericht


Nieuwegein, 11-11-2011

Hornbach Breda viert eerste verjaardag

Spelers NAC komen op verjaardagsvisite

Breda, 11 november 2011 - De ogen van klussend Nederland waren een jaar geleden gericht op Breda, toen Hornbach hier op 17 november 2010 de grootste bouwmarkt van Nederland opende. Deze maand viert Hornbach Breda haar eerste verjaardag in stijl met een spetterende feestweek. Van woensdag 16 t/m zaterdag 19 november bruist de vestiging aan de Konijnenberg 33 te Breda van de festiviteiten.

Hornbach Breda is de 'big daddy' onder de Nederlandse bouwmarkten. Een klussersparadijs van ruim 19.000 m2, met een unieke drive-in, waar klanten binnen in de vestiging hun zware bouwmaterialen in de auto of aanhanger kunnen laden. "Veel klanten komen speciaal voor het gemak van de drive-in naar onze winkel", lacht Jochem van Breda, vestigingsmanager van Hornbach Breda. "In het begin moesten veel bezoekers nog even aftasten hoe het werkt met de drive-in, maar inmiddels maken klanten er gretig gebruik van! Daarnaast is binnen het enorme assortiment vooral de sanitairafdeling een paradepaardje, dankzij de showroom met complete badkamers. Ook professionele klussers weten Hornbach Breda steeds vaker te vinden."

Programma feestweek
Met de feestweek van 16 t/m 19 november viert Nederlands grootste bouwmarkt zijn verjaardag in stijl. Als hoogtepunt komen op woensdag 16 november de sterspelers van die andere Bredase trots, voetbalclub NAC, op verjaardagsvisite. Van 14.00 tot 16.00 uur hebben voetballiefhebbers de kans om hun helden de hand te schudden en een foto en/of handtekening te scoren. De penaltyspecialisten onder hen mogen zelfs proberen om een bal langs keeper Jimmy van Fessem te krijgen.

Voor klanten die net als Hornbach Breda tussen 16 en 19 november jarig zijn, is het extra feest. Door een kopie van hun legitimatiebewijs in de winkel in te leveren, kunnen zij meedoen met een speciale verjaardagsloterij. Iedereen die net als Hornbach een jaar is geworden in bovengenoemde periode,ontvangt een gratis rompertje. De prijzenpot bevat onder meer drie VIP-arrangementen voor de wedstrijd NAC-Ajax op 11 februari 2012, drie Mac Allister accuschroefmachines en vier Hornbach-cadeaubonnen ter waarde van ¤ 50,-.