Gemeente Westvoorne


Informatieavond verkoop gemeentelijk woonbedrijf

Het college van B&W van de gemeente Westvoorne heeft van de raad de opdracht gekregen om een verkoopscenario voor het gemeentelijk woonbedrijf uit te werken. Huurders zijn hierover geïnformeerd. Eind september hebben zij een brief ontvangen met uitleg over het traject en een uitnodiging voor een informatieavond. Tijdens deze avond ontvangen de huurders informatie over het proces, de vervolgstappen en kunnen zij vragen stellen.

Informatieavond 17 november voor huurders van gemeentelijk woonbedrijf Om meer duidelijkheid te geven over de mogelijke verkoop van het woonbedrijf organiseert de gemeente in samenwerking met de huurdersvereniging Westvoorne een informatieavond. Huurders van het woonbedrijf zijn van harte welkom op donderdag 17 november van 19.00 - 21.00 uur in Cultureel Centrum De Man, Burgemeester Letteweg 30 in Oostvoorne.

Programma

Inloop van 18.30 uur, start om 19.00 uur en we verwachten rond 21.00 uur alle vragen te hebben beantwoord en de avond te kunnen beëindigen.Aanmelden - Graag horen wij vooraf of u aanwezig kunt zijn bij deze bijeenkomst en met hoeveel personen, zodat wij de faciliteiten hierop kunnen afstemmen. Wilt u aanwezig zijn? Meld u zich voor 10 november aan via het digitaal aanmeldformulier op www.westvoorne.nl onder het kopje âplannen en projectenâ - Verkoop Woonbedrijf. U kunt zich uiteraard ook telefonisch aanmelden via (0181) 40 80 00.

Informatie

Mocht u voorafgaand aan 17 november al vragen of opmerkingen hebben, neemt u gerust contact op met Frans Pieterse, projectleider verkoop woonbedrijf van de gemeente Westvoorne, telefoonnummer (0181) 40 80 86 of e-mail verkoopwoonbedrijf@westvoorne.nl.

Â