Gemeente Heemskerk


Beursvloer IJmond Noord heeft de grens van 100 aanmeldingen bereikt.

dinsdag, 8 november 2011

De Beurvloer IJmond Noord die voor de eerste keer gehouden wordt op17 november a.s. in Chateau Marquette in Heemskerk, heeft de grens van honderd aanmeldingen bereikt. Een belangrijke mijlpaal in het korte bestaan van dit nieuwe fenomeen in de IJmond.

De verdeling is ongeveer gelijk, zo'n vijftig bedrijven uit de IJmond zullen aanwezig zijn evenals zo'n vijftig maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen uit de omgeving. De meeste organisaties hebben meerdere vragen waar over "gehandeld" kan worden, de organisatie is dan ook positief over het aantal te maken matches. "We hopen natuurlijk zoveel mogelijk matches te kunnen maken, en als we nu het aanbod en de vragen naast elkaar leggen dan moet dat zeker lukken. Wat niet wegneemt dat we graag nog meer aanmeldingen ontvangen natuurlijk!", aldus Ineke Edzes-Altena, voorzitter van de Beursvloer IJmond Noord.

De organisatie van de Beursvloer is tevens zeer verheugd te kunnen melden dat Gedeputeerde Jan van Run van de Provincie Noord-Holland aanwezig zal zijn! "We vinden het fijn dat ons initiatief op deze manier steun krijgt van de provincie. Het is een uniek concept, de gemeentes zijn nauw betrokken bij de Beursvloer, en nu dus ook de Provincie.

Aanmelden kan nog steeds via www.beursvloerijmondnoord.nl De organisatie van de Beursvloer roept maatschappelijke organisaties op om zich met hun vragen aan te melden op de website. Hier kan men ook terecht om inspiratie op te doen uit de aanmeldingen die reeds gedaan zijn. Ook bedrijven worden opgroepen om zich op te geven, naast het invulling geven aan `maatschappelijk betrokken ondernemen' is de Beursvloer ook een netwerkvloer!

De beursvloer start op 17 november 2011 om 16.00 uur met een slag op de gong door burgemeester Han van Leeuwen van Beverwijk, wethouder mevrouw Ellen van Tongeren van Heemskerk en wethouder de heer Piet Linnartz van Uitgeest.


contact
Maerten van Heemskerckplein 1
1964 EZ Heemskerk
Postbus 1
1960 AA Heemskerk
telefoon: 14 0251
e-mail: post@heemskerk.nl