Kamer van Koophandel

G.E.W. van der Dam speciale gast bij Studenten Startersdag

maandag 14 november 2011
De Studenten Startersdag (SSD) die donderdag 17 november 2011 van 15.30 tot 21.00 uur wordt gehouden in The Red Brick aan de Prof. Verbernelaan in Tilburg mag een speciale gast verwelkomen: Guido Eduard Willem van der Dam (10).

Deze jongste en meest succesvolle ondernemer doet de SSD aan in het kader van zijn Inspiratietour 2011. G.E.W. van der Dam wordt op donderdag 17 november rond 16.00 uur verwacht in The Red Brick in Eindhoven. Dit tijdens de officiële opening van de Studenten Startersdag. De jonge ondernemer wordt geïnterviewd door dagvoorzitter Arjan Elbers over zijn Inspiratietour. Eerder bezocht G.E.W. van der Dam de Open Dag van de Universiteit van Tilburg en die van de Technische Universiteit van Eindhoven om jongeren te inspireren. Hij laat hen zien hoe leuk en spannend ondernemerschap is.

Op het programma van de Studenten Startersdag staat onder meer: speeddaten met jonge ondernemers en workshops over guerillamarketing en netwerken. Deskundigen staan paraat om informatie te geven over zaken als innovatie, presentatie en social media. Ook over onderwerpen als offertes schrijven en belastingen is alle kennis in huis. De Studenten Startersdag wordt afgesloten met een netwerkborrel. Kijk voor meer informatie op www.kvk.nl/studentenstartersdag.

De Studenten Startersdag is een activiteit in het kader van de Global Entrepreneurship Week en wordt georganiseerd door de Kamer van Koophandel in samenwerking met het Brabant Center of Entrepreneurship (BCE), de Eindhoven University Business Club (EUBC) en de Academic Business Club (ABC) in Tilburg.

Bron: KvK