Ingezonden persbericht


Arnhem, 17 november 2011

P E R S B E R I C H T

Blue van VGZ: zorgpremie 97 euro

nieuw product is goedkoop, gemakkelijk en dagelijks opzegbaar

De zorgpremie van Blue van VGZ is vandaag vastgesteld op 97 euro per maand. Bij het maximale eigen risico van 720 euro wordt de maandpremie 77 euro. Het nieuwe internetproduct van VGZ kenmerkt zich door de no-nonsense uitstraling: geen onnodige extra's in het pakket, wel een goedkoop product, waarbij gemak voorop staat. Voorbeeld is het gegeven dat de verzekering dagelijks opzegbaar is.

Blue van VGZ heeft een lage premie doordat alles online plaatsvindt. Blue kent geen medische selectie of ingewikkelde pakketten. Blue heeft naast de basisverzekering twee makkelijke aanvullende verzekeringen. Je betaalt hierin niet voor extra's waar je geen behoefte aan hebt. De maandpremie van aanvullende verzekering Pakket A bedraagt 11,50 euro en dat van Pakket B is 26 euro.

Blue van VGZ is een zorgverzekering via internet. Dit betekent dat je niet alleen online de verzekering kan afsluiten, maar ook via internet de gegevens zelf kan beheren in Mijn Blue. Contact kan je zoeken via social media als twitter en facebook, maar bellen en mailen is ook mogelijk.

De zorgverzekering van Blue is daarnaast dagelijks opzegbaar met ingang van de eerstvolgende dag van de volgende maand. Uit onderzoek van TNS NIPO blijkt dat driekwart van de Nederlanders (zeer) geïnteresseerd is in een regeling, waarbij verzekeringen dagelijks opzegbaar zijn.

-----------------------------------------------------------------㤤㤤 einde bericht㤤 ----------------------------------------------------------------

㤤

Meer informatie:㤤



Ingezonden persbericht