Gemeente Twenterand


Feestelijke activiteiten brede school Den Ham

17 november 2011, 14.00 - 15.00 uur
Donderdag 17 november 2011 organiseert aannemer Pellikaan, bouwer van brede school Zuidmaten in Den Ham, een feestelijke activiteit voor en met de nieuwe gebruikers van deze brede school. Een belangrijke rol hierin hebben de kinderen van de participerende scholen.

Om 14.00 uur opent de heer Jansen van aannemer Pellikaan, waarna projectwethouder Binnenmars aansluitend een paar woorden zal spreken en op ludieke wijze invulling geeft aan de start van de bouw van de brede school. De activiteit is van 14.00 tot 15.00 uur.

De afgelopen weken is een aantal voorwerpen verzameld, gemaakt en in elkaar gezet die kenmerkend zijn voor de tijd waarin we nu leven. Alle voorwerpen die zijn verzameld worden deze middag in het gebouw ingemetseld. Een bezienswaardigheid voor latere generaties; zij zullen zich verbazen over de voorwerpen van deze tijd en die voor ons zo kenmerkend en normaal zijn.

Realisatie van deze nieuwe brede school draagt bij aan de blijvend goede huisvesting van de verschillende deelnemers: scholen de Smithoek en Domino, bibliotheek en kinderopvang de Cirkel.