Kamer van Koophandel

Bijeenkomst KvK over nieuwe regels voor ondernemers

donderdag 17 november 2011

Ondernemers krijgen in 2012 te maken met belangrijke wijzigingen in de wetgeving. Zo neemt de overheid allerlei maatregelen waarmee hun financiële lasten omlaag kunnen gaan. Dat klinkt veelbelovend, maar de bijbehorende regels en wetten zijn lang niet allemaal even eenvoudig. De Kamer van Koophandel schept helderheid tijdens de Wet-en-Regeldag.

Op 29 november kunnen ondernemers op dertien locaties in Nederland terecht om bijgepraat te worden over de belangrijkste (fiscale) wetswijzigingen per 1 januari 2012. En om kennis te nemen van fiscale eindejaarstips waar ze alleen dit jaar nog van kunnen profiteren. De Brabantse editie is in Berkel-Enschot, Best Western Hotel De Druiventros, van 18.30 tot 22.30 uur.

Specialisten geven presentaties over actuele juridische onderwerpen zoals pensioenregelingen, subsidies, juridische aspecten bij het zakendoen via internet en sociale media, algemene voorwaarden en de rechtsvormkeuze. Voorafgaand aan en tussen de presentaties door kunnen bezoekers terecht op de informatiemarkt. Hier zijn deskundigen op tal van gebieden aanwezig om vragen te beantwoorden en adviezen te geven. Verder is er een paneldiscussie over e-facturering, werkkostenregeling en de controle door de belastingdienst. Panelleden zijn een vertegenwoordiger van de belastingdienst, een accountant en een advocaat. Aan het eind van het programma is tijd ingeruimd voor een netwerkborrel. De toegang is gratis voor ondernemers. Meer informatie en aanmelden: www.kvk.nl/wetenregeldag
Over de Kamer van Koophandel

De Kamer van Koophandel is een onafhankelijke dienstverlener die zich inzet om ondernemers verder te laten komen met ondernemen. Zij biedt deskundige ondersteuning en informatie aan ondernemers over de volle breedte van het ondernemerschap: van het starten van een bedrijf tot het vinden van een opvolger, en van regionale ontwikkelingen tot internationaal zakendoen. Met het handelsregister als bron biedt de Kamer van Koophandel betrouwbare kennis over elk bedrijf en iedere branche. Daarnaast werkt de Kamer van Koophandel mee aan projecten die de regionale bedrijvigheid een impuls geven.

Bron: KvK Brabant