Warchild


Scholieren feesten voor War Child!

17 november 2011 - Mensje van Liere en Jill van Oord hebben voor hun profielwerkstuk gekozen voor het vak Management en Organisatie. Toen ze aan het brainstormen waren kwamen ze er unaniem over uit dat ze een leuk feest wilden organiseren. Daarnaast wilden ze er ook nog een goed doel bij betrekken en ze hebben gekozen voor War Child! Het werk van War Child spreekt Mensje en Jill erg aan omdat War Child opkomt voor kinderen in oorlogsgebieden.

Het feest
Het feest is georganiseerd voor de eerste en tweede klassen van de school. Het thema van de avond was: Hollywood. De kinderen konden zo als hun favoriete acteur of zanger(es) komen. Het programma van het feest was eerst de film
`Wit Licht' kijken en daarna een discofeest in een kelder.

Organisatie
De organisatie bleek nog een stuk meer werk te zijn dan dat ze verwacht hadden. Zo moest er een locatie geregeld worden, drinken, promotie enzovoorts. De dames hebben met hun enthousiasme alles voor elkaar gekregen en er een succesvolle avond van gemaakt!

Geslaagde avond
De kinderen en ouders konden geld doneren en daarnaast werd er ook nog geld opgehaald doormiddel van de verkoop van eten en drinken. Het was een geslaagd feest en er is in totaal EUR607,97 opgehaald!