Fiets je beter; herstel na kanker kan anders

Persbericht van Stichting 2climb2raise

Oerle-17 november 2011. Vele activiteiten worden opgestart om geld in te zamelen voor de kankerbestrijding. De stichting 2climb2raise ondersteunt dit zeer. Maar wij willen meer. Onderzoek dat nu gaande is heeft pas over jaren resultaat. Voor mensen die nu ziek zijn willen we NU iets doen. Dat gaan we doen door ze gedurende een half jaar intensief te begeleiden in een traject dat uiteindelijk resulteert in het per tandem omhoog fietsen van de Alpe D'Huez. Dit zal gebeuren op 7 juni 2012, een dag waarop 20 geselecteerde patiënten zich de winnaar zullen voelen van de Tour de France. Ze hebben dan een ongelofelijke prestatie verricht, hun conditie is verbeterd en hun zelfvertrouwen sterk toegenomen. Zij zullen ook na 7 juni 2012 het leven met meer vertrouwen tegemoet zien. Dat is wat de stichting 2 climb2raise wil bereiken.

De stichting 2climb2raise heeft een medisch comité dat in druk overleg is met medisch specialisten in het land om ze te informeren over de plannen. Aan deze specialisten (veelal oncologen) is ook al gevraagd patiënten te interesseren indien zij aan het profiel voldoen.

De stichting zoekt donateurs om dit niet alleen in 2012 maar ook in volgende jaren te kunnen organiseren waarbij we ons dan niet hoeven te beperken tot 20 patiënten. De stichting zal proberen zo spoedig mogelijk de ANBI status te verwerven.
Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

Links:
http://www.2climb2raise.nl
Bijlage:
* bijlagedoc




Razende Robot Reporter