Installatie Journaal lanceert Kennisbank NEN 3140

Persbericht van BU Business Information

PERSBERICHT

Installatie Journaal lanceert Kennisbank NEN 3140 Online antwoorden, oplossingen en tools

Met de nieuwe online Kennisbank NEN 3140 biedt Installatie Journaal iedereen die betrokken is bij het ontwerpen, aanleggen, inspecteren of onderhouden van elektrische laagspanningsinstallaties en arbeidsmiddelen deskundige en onafhankelijke vakinformatie die het werkproces vergemakkelijken. Kennisbank NEN 3140 is vanaf heden online en te bezoeken via www.cobouw.nl/nen3140.

Om gebruik te maken van alle mogelijkheden die de website biedt, dienen bezoekers zich te abonneren. In de introductieperiode krijgen nieuwe abonnees het boek 'HANDLEIDING NEN 3140 - Bedrijfsvoering van elektrische laagspanningsinstallaties' van Nico Kluwen cadeau.

Kennisbank NEN 3140 beschrijft praktijkproblemen en biedt daarbij oplossingen, methoden en technieken. Daarnaast vindt men op de Kennisbank NEN 3140 praktische uitleg van relevante begrippen, normen, wet en regelgeving en achtergronden. Verder biedt Kennisbank NEN 3140 een integraal overzicht van eisen, waaraan een laagspanninginstallatie moet voldoen. Komt de installateur een probleem tegen, waar Kennisbank NEN 3140 niet direct een antwoord op heeft dan kan de vraag worden voorgelegd aan experts Nico Kluwen en Sjef Cobben.

Kennisbank NEN 3140 is echter meer dan een informatievoorziening. Het biedt veel voorbeelden uit de praktijk, informatie over metingen, handige tools checklists en tabellen. Door middel van een eigen dossier kunnen abonnees notities voor eigen gebruik opslaan. Daarnaast besteedt Kennisbank NEN 3140 aandacht aan veiligheidsrisico's en het voorkomen van uitval. Handig, praktisch en altijd actueel én de eerste maand gratis.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*

Links:
http://www.cobouw.nl/nen3140
Bijlage:
* persbericht nen 3140defdocx




Razende Robot Reporter