Politie Gelderland-Zuid

Cafetaria overvallen

Tiel, 17-11-2011 o Woensdagavond omstreeks 20.40 uur werd een snackbar aan de Kamperfoelie overvallen door twee onbekende daders. Zij bedreigden de twee personeelsleden met een mes en gingen er met een onbekend geldbedrag vandoor.

De twee medewerkers waren in de zaak bezig en hielpen nog een klant. Nadat deze was vertrokken kwamen de twee daders naar binnen en dreigden met een mes. Na een greep uit de kassa gingen de twee er vandoor. De politie was vrij snel ter plaatse en heeft met meerdere eenheden de omgeving afgezocht. Dit heeft tot op heden nog niet het gewenste resultaat opgeleverd.

De politie maakte gebruik van SMS-Alert en er werd meteen gestart met een buurtonderzoek. Inmiddels heeft de politie al met twee getuigen gesproken naar aanleiding van het SMS-Alert.

Signalement dader 1:

* droeg een witte sweater met capuchon met rode strepen over de mouwen

* lengte 1.70 a 1.75 m lang

* ongeveer 20 jaar oud

* getinte huidskleur, vermoedelijk Marokkaanse afkomst
* ongeschoren uiterlijk

dader 2:

* droeg een glimmend ski-jack met capuchon en daaronder een wit petje
* lengte ongeveer 1.70 a 1.75 m lang

* getinte huidskleur, vermoedelijk Marokkaanse afkomst

Getuigen
De politie wil graag in contact komen met getuigen of mensen die menen wat gezien te hebben. Meld dit dan bij de politie van de Districtsrecherche van stad Nijmegen, te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. (14)

Laatst gewijzigd 17-11-2011 11:53 | © Regio Gelderland-Zuid |