Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Hilversummer bedreigd bij park

Hilversum, 17-11-2011 o Maandagmiddag 14 november 2011 zat een 16-jarige Hilversummer rond 16.15 uur met een aantal vrienden op een bankje bij het Laapersveld toen een groepje jongeren op hen afkwam.

De groep gooide een bierflesje en wat eikels en stenen naar de jongens en bleven om hen heen hangen. De Hilversummer en zijn vrienden besloten weg te gaan. De vrienden stapten op de scooter en reden weg. De Hilversummer moest zijn fiets pakken. Een van de jongens uit de groep begon met woorden te dreigen en toonde uiteindelijk een mes. Hij hield het mes voor het lichaam van de Hilversummer. Deze duwde dejongen van hem af waarop een vechtpartij ontstond waarbij over en weer geslagen werd. De vrienden van de jongen met het mes haalden de twee uit elkaar en namen hun vriend mee. De Hilversummer kon hierop wegfietsen.

Signalement:
Jongen van 18-20 jaar oud en ongeveer 1.70 meter lang. Hij had een dun baardje op de kaaklijn. De jongen droeg een zwarte jas, blauwe spijkerbroek, rood/witte gympen en hij een zwarte polopet op.

Getuigen of personen die meer weten van deze bedreiging worden verzocht contact op te nemen via het nummer 0900 8844. Anoniem melding doen kan bij Meld Misdaad Anoniem 0800 7000.