Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Hilversumse van mobiele telefoon bestolen

Hilversum, 17-11-2011 o Zondagavond 13 november rond 21.00 uur liep een 17-jarige Hilversumse over de Gijsbrecht van Amstelstraat ter hoogte van de Bart Smit toen zij werd ingehaald door een man die zich naar haar omdraaide, haar jas vastpakte en om haar mobiele telefoon vroeg.

De Hilversumse had haar telefoon in haar hand en de man griste hem weg en liep richting een auto en stapte in. De Hilversumse zag dat de autodeur nog open stond en keek de auto in, ze vroeg haar mobiel terug. Op dat moment werd zij door de man stevig bij haar keel gegrepen. Uiteindelijk liet de man los en is de Hilversumse naar huis gegaan.

Signalement:

Man met een lichtgetint uiterlijk van ongeveer 22-24 jaar oud en rond de 1.70 meter lang. Hij had een slank postuur, donkere ogen en zwart krulletjeshaar. Hij had een onverzorgde baardgroei (lange stoppels). Hij droeg een zwarte korte jas met een capuchon en een dun bontrandje.

Getuigen of personen die meer weten van deze diefstal worden verzocht contact op te nemen via het nummer 0900 8844. Anoniem melding doen kan bij Meld Misdaad Anoniem 0800 7000.