Vestia


17-11-2011

Nieuwbouwproject de Palatijn bereikt hoogste punt

---

Op donderdag 17 november bereikt nieuwbouwproject De Palatijn in Zoetermeer haar hoogste punt. De Palatijn bestaat uit 45 huur- en 18 koopappartementen en is gelegen aan de Dr. J.W. Paltelaan in de wijk Dorp. Geheel volgens traditie worden de bouwlieden in het zonnetje gezet en getrakteerd op taart voor het bereiken van deze mijlpaal in de bouw.

De Palatijn
De Palatijn is een kleinschalig bouwproject van vier gebouwen met 3 tot 4 woonlagen. De gelijkvloerse appartementen zijn ontwikkeld met oog op de woonwensen van senioren. Onder het complex ligt de afgesloten parkeergarage met lift naar de overige verdiepingen. Tussen de vier gebouwen komt een mooi ingerichte, afgesloten gemeenschappelijke tuin uitsluitend voor de bewoners. Bewoners kunnen daarnaast gebruik maken van de ontmoetingsruimte waar activiteiten worden georganiseerd. De bouwwerkzaamheden, uitgevoerd door Aannemingsbedrijf Van Waning, verlopen volgens planning. Naar verwachting wordt de Palatijn rond de zomer van 2012 opgeleverd.

Kijkdag in 2012
Vestia wil begin 2012 een kijkdag organiseren voor de koopappartementen. Heeft u interesse in een appartement? Neem dan contact op met Vestia Makelaardij via (070) 356 51 10 of Atta Makelaars (079) 316 05 06.

*

*

*

*

Trefwoorden die gekoppeld zijn aan dit artikel

55+ Dorp Koopwoningen Nieuwbouw Senioren Vestia Zoetermeer

Over Vestia
Vestia biedt woonservice aan de bewoners van circa 89.000 woningen in Nederland. De woningen zijn verdeeld over 15 lokale corporaties, die werken in hun eigen wijken en buurten. Zij kennen de situatie ter plekke goed en hebben rechtstreeks contact met het lokale bestuur, plaatselijke organisaties en vooral met de bewoners. Zo is Vestia altijd in de buurt! Vernieuwing van wijken en samenwerking met de zorgsector zijn twee voorbeelden van hoe Vestia haar maatschappelijke taak vervult. Naast de lokale corporaties heeft Vestia de beschikking over vier vakbedrijven. Er werken in totaal 1150 mensen bij Vestia.