Politie Noord- en Oost Gelderland

Mishandeling en bedreiging bij de Steengroeve

Winterswijk, 17-11-2011 o De politie onderzoekt een incident dat woensdagmiddag 16 november plaatsvond bij de Steengroeve aan de Steengroeveweg in Winterswijk. Een 65-jarige vrouw uit Winterswijk is daar door een aantal jongeren mishandeld en bedreigd.

De vrouw bracht rond 12.30 uur een bezoek aan de Steengroeve. Op een gegeven moment kwamen er vanuit twee donkere autos in totaal vier jongens op de vrouw af die haar meerdere malen beledigen en bedreigen. De vrouw is verschillende keren geslagen en haar bril werd kapot gemaakt.

Het lukte de Winterswijkse om de jongens van zich af te werken en vervolgens is zij op haar fiets weggevlucht richting politiebureau waar zij aangifte deed. De politie heeft direct een onderzoek in de omgeving ingesteld, maar de verdachten nog niet kunnen aanhouden.

Het signalement van de jongens luidt; alle vier zon 20 à 25 jaar oud met een getinte huidskleur en kort donker haar. Eén van hen droeg een zwarte muts..

De politie heeft het incident in onderzoek en is op zoek naar tips en getuigen. Men kan hiervoor contact opnemen via telefoonnummer 0900-8844.

2011161679