Gemeente Valkenswaard


Trompetters spelen voor Sinterklaas

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het weer zover: 'Sinterklaas is jarig...'. Ook het CMD (Centrum voor Muziek en Dans) wil dit feest natuurlijk niet geruisloos voorbij laten gaan.

Een heleboel enthousiaste trompetters van de muziekschool gaan daarom spelen voor de Sint. Sommige muzikanten spelen nog maar net, anderen al weer heel wat langer, maar sinterklaasliedjes spelen ze allemaal en met even veel plezier.

Winkelcentrum De Kerverij

Op maandagmiddag 5 december spelen de cornettisten, trompettisten en bugellisten van 16.00 tot ongeveer 16.30 uur in winkelcentrum De Kerverij in Valkenswaard. Iedereen is welkom om te komen kijken en luisteren naar deze enthousiaste groep muzikanten. Na hun optreden gaan ze gezellig iets drinken in Cafetaria Bella waar ze kunnen bijkomen van het enerverende buitenoptreden. Rianne Boone en Rob van den Hoven, trompetdocenten bij het CMD, weten dit uit ervaring. Elk jaar beginnen ze al direct na de herfstvakantie met het instuderen van het ijzeren sinterklaasrepertoire. Het goed kunnen spelen van deze liedjes is bepaald nog niet zo simpel. Vandaar dat er weer flink wordt geoefend.

Informatie

Voor meer informatie is de administratie van het CMD bereikbaar op werkdagen tussen 9.30 - 17.00 uur op telefoonnummer 040-2083591.


* De Hofnar 15, 5554 DA Valkenswaard, T 040-2083444