FloraHolland


Nieuwe dienst Logistieke Correcties Naaldwijk

FloraHolland (17 november 2011) - Vanaf 1 november 2011 is er de mogelijkheid voor kopers en kwekers om zich te abonneren op de SMS en/of E-mail service bij logistieke correcties Naaldwijk. Deze service is van Kopersservice Distributie en Afleveren (KD&A voormalig Correctiekantoor) en is vergelijkbaar met de service vanuit de Kwaliteitsdienst bij "herkeur hele partij en
keurmeesterconstateringen". Voordeel van deze service is met name dat u snel geïnformeerd wordt bij een logistieke financiële correctie en en daardoor sneller gepaste maatregelen kunt nemen richting uw klant en/of uw eigen proces. Ook is het mogelijk meerdere telefoonnummers en/of e-mailadressen in te voeren waardoor de juiste persoon binnen uw bedrijf wordt geïnformeerd.

Wat betekent dit in de praktijk voor u als koper? U kunt uzelf (gratis) via MyFloraHolland abonneren op de SMS en/of E-mail service. U krijgt dan direct een sms en/of e-mail wanneer er een logistieke financiële correctie op een door u gekochte transactie is uitgevoerd.

Wat betekent deze service voor u als kweker?
U kunt uzelf (gratis) via MyFloraHolland abonneren op de SMS en/of E-mail service. U krijgt dan direct een sms en/of e-mail wanneer er een logistieke financiële correctie op een door u aangevoerde partij is uitgevoerd.

Klik hier voor de leaflet met meer informatie over zowel de dienst SMS en/of E-mail service Logistieke correcties Naaldwijk als de diensten SMS en/of E-mail service Herkeur hele partij, Keurmeesterconstateringen van de kwaliteitsdienst.

Interesse?
Abonneren kan via MyFloraHolland.com.

Kopers kunnen onder het kopje `herkeur hele partij' de dienst `logistieke correcties Naaldwijk' vinden. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met de servicedesk e-business (0297 39 70 00).

Kwekers kunnen deze dienst vinden onder het kopje `keurmeesterconstateringen'. Voor extra informatie kunt u contact opnemen met accountmanagement kwekers 0174 63 36 67.

Uiteraard kan er met betrekking tot specifieke vragen over logistieke financiële correcties, contact opgenomen worden met de afdeling KD&A 0174 63 21 23.