Gemeente Blaricum


-

Bericht voor leners en bezoekers bibliotheek Laren

Op 14 november is de vestiging Laren van de Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum bij een brand verloren gegaan. De bibliotheek is nu druk bezig om op korte termijn een tijdelijk onderkomen in Laren te realiseren. Tot het zover is, kunt u terecht bij de vestiging in Huizen en de overige bibliotheken in het Gooi. Op de website van de Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum (http://www.bibliotheekhlb.nl/) vindt u steeds de laatste stand van zaken.

Administratie bewaard gebleven
De lenersadministratie en de gegevens van de uitleningen zijn niet verloren gegaan. Deze gegevens worden namelijk elders digitaal bewaard. De bibliotheek kan dus nagaan wie wat in huis heeft en alle inwoners van Laren kunnen de geleende materialen nu al terugbrengen in de bibliotheekvestiging in Huizen (Plein 2000-1), de bibliotheek van Eemnes (gesloten i.v.m. verbouwing tussen 1 en 15 dec.) en de overige bibliotheken in het Gooi.

U mag uw geleende materialen nog even thuis houden. Tot eind 2011 kunt u ze boetevrij inleveren. Verlengen kan via de website http://www.bibliotheekhlb.nl/. Verder kunt u met uw bibliotheekpas van Laren materialen lenen in Huizen en bij de collega-bibliotheken in het Gooi. Verder kunt u thuis via de website aanvragen doen in het hele provinciale netwerk of via de andere bibliotheekvestigingen.

Meer informatie
Met al uw vragen kunt u terecht bij de bibliotheekvestiging Huizen tel. 035 -5257410 of via email info@bibliotheekhlb.nl. Hier kunt u zich ook aanmelden voor NieuwsFlits de digitale nieuwsbrief van de bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum om zo direct op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en activiteiten van Kidsbios en Biblioscoop.

De openingstijden van de bibliotheek in Huizen zijn: maandag 10.30-20.00 uur, dinsdag 13.00-17.00 uur, woensdag 10.30 uur-20.00 uur, donderdag 13.00-17.00 uur, vrijdag 10.30-20.30 uur en zaterdag 10.30-15.30 uur.

|