Akibia kondigt Verhoogde Vraag naar x86 Support Services aan

Persbericht van PR Newswire

WESTBOROUGH, Massachusetts, November 17, 2011 /PRNewswire/ --

Akibia, een leidende provider in consulting, integration, support en managed services voor data center, network en security solutions, kondigde vandaag een toegenomen vraag naar x86 support services. Omdat data center server en opslagtechnologie verder evolueert, blijft de vraag naar hardware support services voor x86 producten toenemen.

"Gebruik maken van de x86 technologieën zet het een onderneming in de ideale positie voor toekomstige datacenter modernisatie door server virtualisatie," zei Tom Tucker, President en CEO van Akibia. "Server virtualisatie biedt belangrijke comcurrerende voordelen door Capex en Opex kostenverlaging. Dankzij Akibia's x86 support services, zijn klanten goed geplaatst om deze volgende stap te zetten."

Akibia's tractie in x86 support services is te wijten aan een aantal factoren, waaronder:

- Haar engagement naar Exceptional Service -- Akibia's TLC(2) filosofie motiveert elk personeelslid om altijd 'Denk als een klant,' en
promoot Vertrouwen, Trouw en Engagement. Het resultaat is dat Akibia consistent de industriestandaarden voor klantenbinding overtreft. - DataCenter Expertise -- Akibia's grondige technische kennis van een brede waaier servers, storages, netwerken en opslagplatformen verzekert de voorziening van de best mogelijke support voor de multivendor data center omgevingen van de klanten. - Cost-Effective Solutions -- Akibia kan de klant 25-40% meer dan de Originele Equipment Manufacturers (OEM) laten besparen op onderhoudsservices. Door het leveren van aangepaste Service Level Agreements (SLAs), verzekert Akibia dat de klant enkel betaalt voor het soort support dat hij nodig heft. Terwijl OEMs klanten kunnen belonen om
up te graden naar nieuwe duurdere apparatuur vooraleer het nodig is,Akibia is gericht op het helpen van klanten om het maximum uit hun bestaande infrastructuur te halen.

Bovenop hardware onderhoudsservices bestaande uit 24x7 technische ondersteuning, het vervangen van onderdelen en engineering support ter plaatse, voorziet Akibia ook in software technische assistentie om klanten te helpen basis OS, driver en firmware problemen op te lossen.

"De gestegen vraag naar x86 support en virtualisatie services, samen met voortdurende interesse in Data Center en Security Compliance services, zijn een paar van de belangrijkste drijfveren voor ZensarAkibia Global IM Services waarvan verwacht wordt dat de groei zal toenemen met een factor 3 tot USD 400 million tegen FY16," zei Vivek Gupta, de vice-voorzitter van Akibia en hoofd van BIC Zensar.

Over Akibia ( http://www.akibia.com)

Akibia, een Zensar onderneming, levert innovatieve Infrastructure Management oplosingen die het topbedrijven wereldwijd toelaat hun mission-critical infrastructuur te optimeren, beveiligen, beheren en ondersteunen. Als onafhankelijke adviseur, werkt Akibia samen met onze klanten om oplossingen te leveren die de beschikbaarheid, betrouwbaarheid en prestaties van hun datacenter, netwerk en veiligheidsinfrastructuur. Gebruikmakend van haar multi-shore mogelijkheden, Akibia combineert expert consulting, integratie en support services met customer service van wereldklasse om IT organisaties te helpen kosten te drukken, efficiëntie te verhogen en risico's in het datacenter te beheren.

About Zensar Enterprises ( http://www.zensar.com)

Zensar Technologies staat in de top 20 van software services providers in India. Zensar is 's werelds eerste enterprise-wide SEI CMM Level 5 Company en werd nadien ook gecertificeerd als CMMI Level 5 Onderneming met industrie-expertise die Retail, Manufacturing, Banking, Insurance, Energy en Utilities, Media en Aanverwante diensten -- Government, Education en Healthcare omvat. Een RPG Group company zijnde, heft Zensar meer dan 6000 werknemers met verkoop- en operationspersoneel in de US, UK, Duitsland, Zweden, Finland, Midden-Oosten, Zuid-Afrika, Singapore, Australië, China en Japan. De onderneming levert uitgebreide services in missie-critische toepassingen, bedrijfstoepassingen, e-business, BPO en Knowledge Services. De onderneming heeft hulpmiddelen en methoden ontwikkeld, inclusief de private Solution Blue Print (SBP), die haar klanten innovatieve bedrijfsoplossingen en een snelle 'go-to-market' mogelijkheid biedt. De onderneming ondersteunt Fortune 500 klanten met software bedrijfsoplossingendie hen helpen te concurreren in de digitale economie.

Over RPG Enterprises ( http://www.rpg.com)

RPG Enterprises is een van India's grootste industriële conglomeraten. Met meer dan 16 ondernemingen in haar portefeuille, is de groep zeer sterk aanwezig in 8 bedrijfssectoren. Opgericht in 1979, RPG Enterprises is RPG een van India's snelst groeiende groepen met een omzet van bijna Rs. 17,000 cr. De groep heft meer dan zestien bedrijven die diverse bedrijfsinteresses in verband met Power, Tyre, Infrastructuur, IT, Retail, Entertainment, Carbon Black en Specialty beheren.

V eilige Haven

Bepaalde beweringen in deze release betreffende onze toekomstige groeiverwachtingen zijn toekomstgerichte beweringen waarbij een aantal risico's en onzekerheden ertoe kunnen leiden dat de feitelijke resultaten substantieel kunnen verschillen van de verwachte toekomstgerichte resultaten. De risico's en onzekerheden gerelateerd met deze beweringen zijn inclusief, maar niet gelimiteerd tot, risico's en onzekerheden i.v.m. schommelingen van de inkomsten, ons vermogen om met groei om te gaan, intense comcurrentie in IT services inclusief de factoren die ons kostenvoordeel kunnen beïnvloeden, salarisverhogingen in India, ons vermogen om hoogopgeleide professionelen aan te trekken en te behouden, tijd en kosten overschrijden de vastgelegde prijs, vaste-tijdsbestek contracten, klantenconcentratie, beperkingen qua immigratie, ons vermogen om onze internationale activiteiten te beheren, verminderde vraag naar technologie in onze voornaamste aandachtsgebieden, onderbrekingen in telecomnetwerken, ons vermogen om met success potentiele aanwinsten te integreren, aansprakelijkheid voor schade aan onze service contracten, intrekking van fiscal gouvernementele belastingprikkels, politieke instabiliteit, legale beperkingen op fondsenwerving of het verwerven van bedrijven buiten India, en ongeauthpriseerd gebruik van intellectueel eigendom en algemene economische condities die onze industrie beïnvloeden. De onderneming aanvaardt geen bijwerkingen om een toekomstgerichte bewering die mogelijk van tijd tot tijd door de onderneming of in opdracht ervan wordt gemaakt te updaten.

Akibia, Inc.

CONTACT: Julie Machnik, Marketing Communications Manager,jmachnik@akibia.com, +1-508-621-4753