100% cashback formule bereikt nu ook Nederland

Persbericht van Belbios

WE ESP - Belbios, Nederlands bekendste bioscoopagenda, lanceert BelbiosVoordeel.nl: de eerste Nederlandse cashbackwebsite die 100% commissie uitkeert op online aankopen bij meer dan duizend winkels. In ons land begint het concept cashback steeds bekender te worden. Maar waar bestaande cashbackwebsites zelf de helft van de commissie opstrijken, is BelbiosVoordeel de eerste in Nederland die de consument 100% Cashback uitkeert. Voor een gemiddeld gezin betekent dit al gauw een jaarlijkse besparing van enkele honderden euros.

Het idee is simpel. Indien een consument zich gratis aanmeldt en via www.BelbiosVoordeel.nl bij een van de ruim 1000 aangesloten online retailers winkelt, ontvangt BelbiosVoordeel een commissie over deze aankoop. Waar de huidige casbackwebsites de commissie delen met de consument, keert BelbiosVoordeel deze commissie in zijn geheel, dus 100% uit. Om dit mogelijk te maken wordt er jaarlijks een bijdrage van 5 euro gevraagd die wordt ingehouden van de eerste cashback. Alle daarna verdiende cashback wordt 100% uitgekeerd. Voor een online consument betekent dit al gauw een besparing van honderden euros per jaar. Belbios directeur Dave Hulsman: "We hebben gemerkt dat de Nederlandse consument nog vrij voorzichtig is als het om dit soort formules gaat. Juist om die reden zijn wij heel transparant. Een addertje onder het gras is er niet.. "

Inspelen op consumententrends is één van Belbios' belangrijkste prioriteiten. Zo introduceerden zij begin 2011 de iPhone app, waarmee gebruikers hun bioscoopkaartjes kunnen reserveren. Huidige status: bijna 50.000 gebruikers. Het nieuwe initiatief voor de lancering van de site BelbiosVoordeel komt voort uit het steeds toenemende succes van cashback in Engeland en Amerika. Ondanks de crisis werd in 2010 in Nederland maar liefst 8,2 miljard euro online uitgegeven, een groei van 16% ten opzichte van 2009. Uitdaging aan directeur Dave Hulsman is nu om de Nederlandse consument bekend te maken met het fenomeen Belbiosvoordeel. Dave Hulsman:"en voor onze filmliefhebbers gaan we in de toekomst ook bioscooptickets aanbieden in ruil voor cashback".

*

Links:
http://www.BelbiosVoordeel.nl

Noot voor redacties


Belbios

Noot voor de red actie,

Razende Robot Reporter