LA MAISON DE NOËL: Een huis getooid in kerstsfeer


Kerst bij Kroonluchteratelier De Rode Hoeve

OLDEBROEK, 20111114 -- Voor het vierde achtereenvolgende jaar kunnen bezoekers van Kroonluchteratelier De Rode Hoeve in Oldebroek vanaf half november tot eind december genieten van een fantastische kerstsfeer waarbij het licht van de honderden fonkelende kroonluchters en brandende windlichten weerkaatst in de vele tientallen spiegels. Zo zorgt styliste Yvonne Hartong met haar stijlvolle kerstcreaties en decoraties voor een bijzonder originele invulling van het thema Kerst.

Kroonluchteratelier De Rode Hoeve beschikt met bijna 1000 oude en antieke kroonluchters, plafonnières, wandverlichting en tafellampen over de grootste collectie oude verlichting van Europa. Daarnaast is er een keur aan antiek en brocante, woonaccessoires, kristallen parfumflessen maar ook een uitgebreide collectie van bijna 100 antieke Franse spiegels te bewonderen.

Inspirerend 
La Maison De Noël is geen kerstmarkt maar zoals de naam al aangeeft, een huis getooid in kerstsfeer. Dat betekent dat niet alleen het hoofdgebouw van het Kroonluchteratelier maar ook de zeven bijgebouwen een unieke kerstambiance uitstralen. La Maison De Noël is voor iedereen interessant die ideeën wil opdoen en zich wil laten inspireren. Hoewel het accent bij De Rode Hoeve ligt op kroonluchters en antieke spiegels kunnen bezoekers ook terecht voor mooie en originele kerstcadeaus.

La Maison De Noël wordt gehouden vanaf donderdag 17 november tot en met zaterdag 31 december op iedere donderdag, vrijdag en zaterdag in deze periode. Openingstijden: 10.00 uur tot 17.00 uur. Buiten de genoemde openingstijden kan men eventueel ook op afspraak terecht (06-53777466). Voor meer informatie www.kroonluchtercollectie.nl

Kroonluchteratelier De Rode Hoeve
Bovenpad 10
8096 RN Oldebroek
T: 0525-633110
M: 06-53777466





Ingezonden persbericht