Geen ticket voor TEDxAmsterdam? GNR8 biedt uitkomst


Haarlem, 20111117 -- Vrijdag 25 november 2011 is het weer zover: TEDxAmsterdam. Het wereldberoemde ideeënfeest waarvoor maar een beperkt aantal toegangsbewijzen beschikbaar zijn. Voor de mensen die helaas geen ticket hebben kunnen bemachtigen, biedt GNR8 Haarlem de mogelijkheid het evenement live te volgen via de livestream.

TEDx

TEDx zijn de afgeleide lokale ideeënfestijnen van TED (Technology, Entertainment, Design), waar jaarlijks ’s werelds grootste denkers en doeners hun ideeën delen. Voor de derde keer vindt dit succesvolle wetenschappelijke evenement plaats in Amsterdam en voor de tweede keer in de Stadsschouwburg.


Simulcast locaties

Aangezien het aantal plaatsen beperkt is, worden er op diverse locaties in het land TEDxAmsterdam Simulcast Events georganiseerd. Een van die locaties is bij GNR8 Haarlem. Heb je geen plaats kunnen bemachtigen of is Amsterdam je net even te ver? Dan biedt GNR8 uitkomst. Meer informatie: www.gnr8.nl/tedx.


Meer informatie over TEDxAmsterdam:

www.tedxamsterdam.com

Twitter alvast mee via #TEDxAMS en #GNR8


Over GNR8:
GNR8 (uitspreken als generate) is HET leerwerkbedrijf van Hogeschool Inholland dat zich richt op innovatie en ondernemerschap in media en communicatie. Wij werken met een multidisciplinair team van studenten die, in de vorm van stage, minors en afstuderen, opdrachten uitvoeren voor bedrijven uit veelal de creatieve industrie.
Het doel van GNR8 is om de samenwerking en netwerkvorming tussen de creatieve industrie en Hogeschool Inholland te stimuleren. Doordat studenten van verschillende opleidingen samenwerken zijn ze in staat om 'out of de box' te denken en projecten te realiseren. Vanuit het mbo en hbo bekleden studenten o.a. de functie van: office manager, algemene projectmedewerker, interaction designer, vormgever, webprogrammeur en AV productie medewerker.
In totaal heeft GNR8 vier vestigingen: vier jaar geleden is er een start gemaakt met een eerste vestiging in Haarlem. Drie jaar later opende het de deuren van een tweede vestiging in Amsterdam en sinds september 2010 is het de trotse ‘eigenaar’ van een vestiging in Den Haag en Rotterdam.





Ingezonden persbericht