Gemeente Blaricum


* Vrijwilliger van het jaar 2011


-

Vrijwilliger van het jaar 2011

Op donderdag 17 november 2011 zal er weer een vrijwilligersavond worden gehouden in het Vitusgebouw, waar alle Blaricumse vrijwilligers voor worden uitgenodigd. Doel is om het belang van vrijwilligerswerk te benadrukken en alle vrijwilligers uit Blaricum, die stilletjes achter de schermen zoveel draaiende houden, eens extra in het zonnetje te zetten.

Vrijwilliger van het jaar 2011
Tijdens deze avond zal de vrijwilliger van het jaar 2011 gekozen worden. Ook zal er een aanmoedigingsprijs uitgereikt worden. Deze aanmoedigingsprijs is bedoeld voor vrijwilligers onder de 25 jaar die nu al veel vrijwilligerswerk doen en deze aanmoedigingsprijs goed kunnen gebruiken dan wel verdienen.

Wij willen alle vrijwilligers in Blaricum van harte uitnodigen om bij deze avond aanwezig te zijn. De avond zal van 20.00 uur tot ongeveer 22.30 uur duren. Tevens willen wij iedereen die iemand kent die het verdient om vrijwilliger van het jaar te worden, vragen deze persoon te nomineren. Op de website van de gemeente Blaricum www.blaricum.nl vindt u een formulier waarop uw nominatie kan worden ingevuld en aan ons toegezonden kan worden. Iedere instelling kan een vrijwilliger nomineren voor de vrijwilliger van het jaar en een vrijwilliger voor de aanmoedigingsprijs.

U kunt uw nominatie voor vrijdag 28 oktober aanstaande mailen naar m.taris@belcombinatie.nl of sturen naar de gemeente Blaricum onder vermelding van vrijwilligersprijs 2011, ter attentie van M.A. Taris, Postbus 71, 3755 ZH Eemnes.

|