Ingezonden persbericht


BIUG-logo-v4a-text-below - Copy.png
Persbericht
19 oktober 2011

Nieuw, onafhankelijk platform voor Be Informed-gebruikers: www.biug.nl Informatie-event Be Informed User Group op 17 november 2011 Het eerste informatie- en netwerkevent van de Be Informed User Group (BIUG) vindt plaats op 17 november 2011 in Den Haag. Deelnemers krijgen hier onder andere een uitgebreide demonstratie van Be Informed 4.0. Daarnaast kunnen zij in discussie gaan met interessante sprekers en van gedachten wisselen met andere Be Informed-modelleurs. Het event vindt plaats van 15.30 tot 20.30 in vergadercentrum 7AM in Den Haag centrum. Deelname is gratis, dankzij sponsoring door Caesar Experts, Capgemini en Be Informed. Be Informed-gebruikers kunnen terecht op een nieuw, onafhankelijk platform www.biug.nl. Op deze website vinden ze antwoorden op (inhoudelijke) vragen over Be Informed, tips & tricks en nieuws over Be Informed. Ook kunnen mensen een bijdrage leveren in de vorm van een blogpost.

De Be Informed User Group (BIUG) is een onafhankelijk samenwerkingsverband van gebruikers van Be Informed-software. De BIUG heeft als doel om ontwikkelaars, modelleurs en andere geïnteresseerden in Be Informed-software gebruik te laten maken van elkaars kennis. Oprichter Diederik Wentink, informatieanalist bij Caesar Experts: " Steeds meer mensen werken met Be Informed. Ik wilde een plek creëren waar deze mensen elkaar kunnen ontmoeten en elkaar helpen bij het vinden van creatieve oplossingen met Be Informed. Inmiddels hebben meer dan honderd professionals zich geregistreerd op www.biug.nl. Met het eerste BIUG-event geven we de user group een gezicht."

Programma van het event

* Demonstratie van Be Informed 4.0 door de ontwikkelaars van dit pakket;
* Walking diner. Tijdens het diner is er de mogelijkheid om met vakgenoten van gedachten te wisselen en in discussie te gaan;
* Presentatie over de Be Informed-standaardoplossing voor Gemeenten door René Smits van Capgemini.
* Na afloop van de presentaties is er nog gelegenheid om wat te drinken en na te praten.

Informatie en aanmelding
Meer informatie over de Be Informed User Group en het event op 17 november 2011 is te vinden op www.biug.nl. Hier kunnen belangstellenden zich ook aanmelden voor het event. Voor vragen: event@ biug.nl.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht