De Engelenweij Leukste Plattelandsbedrijf van boven de rivieren


Tweede plek bij landelijke verkiezing Leukste plattelandsbedrijf 2011

Schoonebeek (Drenthe), 20111117 -- De Engelenweij heeft bij de verkiezing “Leukste plattelandsbedrijf van 2011” de tweede prijs gekregen. Deze verkiezing is georganiseerd door Platteland Vakantieland. De bezoekers van De Engelenweij konden op de site van Platteland Vakantieland een beoordeling geven. Een Noord-Brabants bedrijf won de eerste prijs en dat maakt de Engelenweij tot het Leukste Plattelandsbedrijf van boven de rivieren.

Willem van Engelenhoven, eigenaar van De Engelenweij, is hier zeer verguld mee. Gemiddeld was het gegeven cijfer een 9.5. In de reacties komen de woorden, gastvrij, aandacht, perfecte organisatie en de verscheidenheid aan arrangementen sterk naar voren.

Het bedrijf, gevestigd in een monumentale boerderij uit 1828, biedt voor zowel de particulieren als de zakelijke markt verschillende programma’s in de sfeer van 100 jaar geleden aan. De Engelenweij is een sfeervolle locatie voor familie- en teamuitjes, vergaderingen en teambuildingssessies. De kracht van De Engelenweij is de duurzame visie en de puur natuurlijke biologische producten die zij voor de catering en de kookworkshops gebruiken.

Ook de zakelijke cliënten hebben volgens de beoordelingen bij Platteland Vakantieland goede ervaringen op gedaan als het over teambuilding ging. “Een mooie tweede plaats”, aldus Willem van Engelenhoven, “wij blijven streven naar het beste”.