Ingezonden persbericht


-PERSBERICHT-

Vakblad Lunchroom organiseert landelijke verkiezing KANSHEBBERS LEKKERSTE LUNCHROOMBROODJE 2011

Bilthoven, 26 september 2011 - De genomineerden voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2011 zijn bekend. De vakjury koos vijf genomineerden uit een overweldigend aantal inzendingen. De kanshebber zijn, in willekeurige volgorde:

'Floriadebroodje' van Milk and Cookies in Venlo
'Boerenbrood met hummus, gegrilde groenten en kruiden' van Dokkaffee uit Rotterdam 'Japanese Secret' van restaurant LaRuche/de Bijenkorf in Rotterdam 'Doe Mij Die Maar' van Elhorst eten&drinken uit Alkmaar 'Kilsdonkse Molenbol' van brasserie De Conversatie uit Uden

De jury zal tussen 27 september en 16 november een verrassingsbezoek brengen aan deze lunchrooms om de genomineerde broodjes te keuren. Daarbij wordt gelet op: smaak; presentatie; broodgebruik; originaliteit; gebruik van beleg; garnering; mondgevoel.

Op 17 november valt de jury tussen 12:00 en 13:00 uur binnen bij de winnaar van het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2011. De winnaar ontvangt een award, een oorkonde en de eeuwige roem. Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland is een initiatief van horecavakblad Lunchroom (www.lunchroom.nl).

Over Lunchroom:
Lunchroom is hét vakblad voor de sterk groeiende en professionaliserende markt binnen de horeca. De lezers van Lunchroom zijn de eigenaren, het personeel, toeleveranciers en overige partijen in deze branche. Lunchroom verschijnt zeven keer per jaar en wordt gekenmerkt door een lichte, maar professionele informatieve toon. Naast zes reguliere uitgave verschijnt in november De CuliTip. De CuliTip is een praktisch naslagwerk met recepten en trendinformatie. Lunchroom en De CuliTip worden naar alle lunchroom in Nederland gestuurd.

Over Uitgeverij PS: bv:
Uitgeverij PS: bv geeft vakbladen uit voor de horecabranche in Nederland. Titels zijn: Hospitality Management, Lunchroom, De RestaurantKrant, Bed & Breakfast, De CaféKrant, Hotellerie.nl en Hotelbouwplannen. Verder geeft Uitgeverij PS: bv een aantal specials uit. In 2011 zijn dat Hotel & F&B, Hotel & Design, Lunchroom & De CuliTip en een jubileumuitgave vanwege het 20-jarig bestaan van Hospitality Management.

Noot voor de redacties (