Ingezonden persbericht




P E R S B E R I C H T

Soweto Gospel Choir

Het beroemdste gospelkoor ter wereld

KORT BERICHT

Met fans als Nelson Mandela, Desmond Tutu en Oprah Winfrey en samenwerkingsverbanden met Queen en Bono mag het Soweto Gospel Choir zich met recht het beroemdste gospelkoor ter wereld noemen. Naast de 26 zangers en zangeressen van het Soweto Gospel Choir, zorgen de vierkoppige band en een swingende percussiesectie voor nog meer ritme en dynamiek. Ze wonnen al twee keer een felbegeerde Grammy en zijn nu voor de derde keer genomineerd voor hun album Grace. Met hun nieuwe energieke show Heaven Sent komt dit meest bekroonde gospelkoor donderdag 17 november naar het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

LANG BERICHT

Met fans als Nelson Mandela, Desmond Tutu en Oprah Winfrey mag het Soweto Gospel Choir zich met recht het beroemdste gospelkoor ter wereld noemen. Op donderdag 17 november komt het koor met een nieuwe show naar het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Met 26 zangers en zangeressen is het Soweto Gospel Choir het bekendste en meest bekroonde gospelkoor ter wereld. Waar ze ook zingen, overal laat het publiek zich van aanvang tot en met het slotapplaus meeslepen in een schitterende theaterbelevenis. Alle nummers worden ritmisch, harmonieus en prachtig a capella gezongen. De vierkoppige band en een swingende percussiesectie zorgen voor nog meer ritme, nog meer dynamiek. Expressieve dans en kleurrijke kostuums zien we terug in hun nieuwe, spirituele en energieke show Heaven Sent.

Het Soweto Gospel Choir trad op met de grootste popsterren ter wereld, o.a. Bono, Anastacia en Queen. Ze zongen zich meermalen in de kijker tijdens het WK Voetbal in 2010. Ze wonnen al twee keer een felbegeerde Grammy en zijn nu voor de derder keer genomineerd voor hun album Grace. Want als ergens de Zuid-Afrikaanse ziel weerklinkt, dan is het wel in hun prachtige liederen en meeslepende optredens.

Locatie: nieuwe Luxor Theater

Datum: do 17 november 2011

Aanvang: 20.00 uur

Prijs: van ¤ 15,00 tot ¤ 37,00

Meer info: http://www.luxortheater.nl/94-602-Soweto-Gospel-Choir

Kaarten voor de voorstelling via www.luxortheater.nl of (telefonisch) reserveren aan de kassa van het theater, 010 - 484 33 33. De kassa is elke dag geopend van 13.00 tot 18.00 uur.



Ingezonden persbericht