Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Netwerkbijeenkomst:
'Egostrippen; ontdek de ware superheld in jezelf!'

's Hertogenbosch, 15 november 2011 - Op donderdag 17 november organiseert Hevolution een netwerkbijeenkomst voor jonge professionals in 's-Hertogenbosch. Hevolution wil op een laagdrempelige manier jonge professionals bij elkaar brengen. Op deze manier biedt Hevolution een platform dat beter aansluit bij de interesses van jonge professionals.

Egostrippen
Om de nieuwe generatie werknemers met elkaar in contact te brengen rondom thema's als Personal Branding of Het Nieuwe Werken is het noodzakelijk om een informele en ongedwongen sfeer te creëren en deze te koppelen aan een inspirerende activiteit. Yvon Ketelaars, organisator van Hevolution: 'Het thema van de netwerkbijeenkomst is Personal Branding. Hoe zorg je er als jong professional voor dat je gezien wordt op de werkvloer en ook wordt gewaardeerd voor je persoonlijke kwaliteiten? Tijdens de bijeenkomst levert Rick van Asperen een inspirerende bijdrage over dit thema naar aanleiding van zijn boek 'Egostrippen'. Hier staat de vraag centraal: richt jij je op het oppoetsen van je imago of ontwikkel jij je personality?' Over Hevolution
Hevolution is een initiatief van een jonge groep medewerkers van HEVO. Het doel van de bijeenkomst is om jonge professionals uit allerlei branches bij elkaar te brengen om op die manier ongedwongen een netwerk te kunnen opbouwen. Sinds vier jaar organiseert Hevolution jaarlijks twee bijeenkomsten voor jonge professionals op diverse locaties in Nederland. De netwerkbijeenkomsten zijn bedoeld voor jonge professionals tot 35 jaar werkzaam in diverse branches, met vaak een link naar de bouw- en vastgoedwereld.

Over HEVO
HEVO adviseert en begeleidt opdrachtgevers in de zorg, overheid en onderwijs. Strategische vastgoedadvisering, procesmanagement en integrale huisvestingsoplossingen maken deel uit van de dienstverlening. HEVO kan de financiële verantwoordelijkheid voor haar opdrachtgevers dragen.

Noot voor de redactie,