Ingezonden persbericht


Jamie Magazine: Jamie's ultieme kerstfeest

Kerstnummer Jamie magazine bruist...

De nieuwste editie van Jamie magazine staat helemaal in het teken van de feestdagen.

Zo vieren we kerst met de Olivers en staat er ham, kalkoen en gans op het menu. Maar Jamie zou Jamie niet zijn als hij niet aan iedereen heeft gedacht deze dagen. Vandaar ook verrassende vegetarische gerechten en relaxte feestmenu's zonder stress! Kortom, wederom een fantastisch nummer waarmee je direct aan de slag kunt. Kom maar op met die feestdagen!

Wie zoet is krijgt lekkers
Voordat alle aandacht naar de kerstdagen gaat, vieren we eerst nog Sinterklaas met pepernoten, borstplaat, marsepein en speculaas. Banketgoeroe Cees Holtkamp, Nederlands beste én aardigste bakker, geeft in Jamie magazine zijn geheimen prijs. Zijn recepten vol traditie, zijn kennis en enorme passie voor de ingrediënten en producten werken aanstekelijk.

Relaxte Kerst
Geen of weinig vlees eten is dé trend van deze tijd. Wie denkt dat het voor vegetariërs afzien wordt met Kerst heeft het mis. Met eersteklas nut roast, pompoentoast en regenboogpastei wordt het een Kerst als nooit tevoren. Maar natuurlijk ook traditioneel groot vlees: kalkoen, beenham, lamsrack en hertenbout. Maar vlees of geen vlees, het kerstdiner moet vooral relaxed zijn. En laat dat nu net Jamie's specialiteit zijn.

Nieuw restaurant
Samen met chefkok Chris Bianco opent Jamie in november het nieuwe restaurant Union Jacks in London. Chris Bianco is een legende onder pizzafans. In de VS staan mensen in de rij voor Pizzeria Bianco om de beste pizza in de VS te proeven. Bij Union Jacks staan pizza's op het menu met ingrediënten die voor 99% uit Engeland komen. Geen mozzarella, maar stilton of cheddar. Een eerbetoon aan Italië met een Britse inslag.

En verder...
Verder lees je in deze editie van Jamie magazine waar Jamie zich op dit moment mee bezig houdt, zien we hoe de Olivers Kerst vieren, gaan we op bezoek bij pasteibakker Diny Schouten en laten we je de lekkerste plekjes van Londen zien. Natuurlijk weer heel veel geweldige recepten, culinair nieuws, en Jamie's weekmenu's om twee maanden elke dag mee aan de slag te kunnen.

Het Jamie magazine kerstnummer ligt vanaf 18 november in de winkel.