Gemeente Oldebroek


Verder in gesprek over aangepast verzoek herbestemming Willem de Zwijgerkazerne

Op woensdag 10 november schreef het Buurtcomité Willem de Zwijgerkazerne een open brief aan het college van Burgemeester en Wethouders van gemeente Oldebroek. Het college heeft kennis genomen van de brief van het buurtcomité. Zij herkent zich niet in de uitspraken van het buurtcomité.

Met elkaar in dialoog blijven
De insteek van de gemeente is en blijft dat alle betrokken partijen met elkaar op constructieve wijze in gesprek zijn. Het college gaat op korte termijn graag verder in gesprek met het buurtcomité. Bij dit gesprek worden ook de omwonenden en bedrijven uitgenodigd die zich via de initiatiefnemer, deltaWonen en de gemeente hebben aangemeld om mee te willen praten.

Aangepast voorstel herbestemming Willem de Zwijgerkazerne De initiatiefnemer komt binnenkort met een aangepast voorstel. Dit voorstel wil de initiatiefnemer graag voorleggen aan en bespreken met de verschillende partijen. Gemeente hoopt dat partijen op korte termijn in een volgend gesprek nader tot elkaar kunnen komen.

Onderbouwd raadsvoorstel
Gemeente gaat graag op constructieve wijze in gesprek met de verschillende partijen om vervolgens een goed onderbouwd voorstel aan de raad te kunnen doen.