Universiteit Twente

Bachelorvoorlichtingsdagen 18/19 november

18 - 19 november 2011

De Universiteit Twente is een unieke universiteit. Dat kun je het beste met je eigen ogen bekijken tijdens een open dag. Maak kennis met de Universiteit Twente en de opleiding waarvoor je belangstelling hebt!

Tijdens de bachelorvoorlichtingsdagen krijg je informatie over wat de opleiding van je keuze inhoudt, hoe het studieprogramma in elkaar zit, welke afstudeerrichtingen er zijn, voor welke functies je wordt opgeleid en wat je mogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt. Bovendien heb je volop de gelegenheid om met studenten te praten die zelf de betreffende opleiding volgen. Je krijgt de ervaringen dus uit de eerste hand. Natuurlijk is er ook informatie over wonen op kamers en de financiele kant. Kom daarop op 18 of 19 november naar de UT. Je kan je enkele weken van tevoren aanmelden via www.utwente.nl/bachelor. Wil je eerder proeven aan studeren op de Universiteit Twente? Kom dan langs voor een meeloopdag. Hopelijk tot ziens op onze campus! Alle informatie over onze bacheloropleidingen vind je op www.utwente.nl/bachelor.

[Heb je al een bachelor afgerond? Dan is een master aan de UT wellicht iets voor jou! Kijk op www.utwente.nl/master voor meer informatie.]