Gemeente Voorschoten

quintet

18 november: Amsterdam Wind Quintet

Het Amsterdam Wind Quintet geeft op vrijdag 18 november een concert in de Dorpskerk in Voorschoten.

Het Amsterdam Wind Quintet heeft een sterk eigen karakter en presenteert muziek van hoge kwaliteit op een vernieuwende manier. De vijf musici zijn: Judith Kuipers (fluit), Marije Clemens (hobo), Hanka van Doesem-Clout (klarinet), James Aylward (fagot) en Ellen Bayens (hoorn).

De vijf jonge mensen hebben elkaar leren kennen bij het Nationaal Jeugdorkest en het Conservatorium van Amsterdam. Het Amsterdam Wind Quintet is opgericht in 2006 en geeft concerten op podia door heel Nederland. Zij geven tijdens het concert onderling ook duo's, trio's en kwartetten om delen van het repertoire ten gehore te brengen. Hierdoor ontstaat een bijzonder en afwisselend programma.

Aanvang: 20.15 uur.
Entree: EUR14,00 (inclusief één pauzedrankje). Vrienden van de Stichting Cultureel Gebruik Dorpskerk betalen EUR11,50. Kaarten: verkrijgbaar bij Ruudolf Mode, Schoolstraat 87 en 't Bloemenhofje, Planciusplantsoen 28/30. Per e-mail via info@dorpskerk.nl. Op 18 november in de Dorpskerk kunnen ook kaarten gekocht worden vanaf 19.30 uur.

Meer informatie: dorpskerk.nl (agenda).

* 18 november 2011