Hoefnet

Nieuws

Italiaans tintje tijdens Select Sale Riant

08-11-2011

Van vrijdag 18 tot en met zondag 20 november organiseert Riant Equestrian Centre in Beekbergen de traditionele Select Sale dagen waar een zorgvuldige selectie van kwaliteits menpaarden gepresenteerd wordt.

Op vrijdag 18 november om 16.00 uur nodigen wij u van harte uit voor een presentatie van alle paarden aan de hand in de binnenbaan. Aansluitend staat er een Italiaans hapje en drankje voor u klaar in de ambiance zoals u die van ons gewend bent.

Naast het mooie aanbod menpaarden is er een aantal interessante exposanten aanwezig, waaronder de bekende tuigenmaker Van der Wiel uit België. Van der Wiel Harness presenteert met trots tijdens de Select Sale dagen hun nieuwste model marathontuig. Kijk voor meer informatie op www.vanderwielharness.be.
Ook het familiebedrijf Moirano, een traditionele Italiaanse tuigenmaker die gespecialiseerd is in handgemaakte presentatietuigen, is aanwezig in Beekbergen. Moirano presenteert een nieuwe lijn handgemaakte sport dressuurtuigen. Kijk voor meer informatie over Moirano tuigen op www.moirano.it

Houd onze website in de gaten voor actueel nieuws rondom de Riant Select Sale dagen!
www.riantstables.com