Gemeente Kampen

Het Onderdijks gaat naar de beurs

14-11-2011 De gemeente Kampen heeft een uniek concept ontwikkeld voor de verkoop van woningbouwkavels: Kavels op maat! Op de Bouwplan Beurs in Zwolle wordt de campagne 'Kavels op maat' in Het Onderdijks geïntroduceerd. De officiële aftrap van dit project wordt op vrijdag 18 november om 15.00 uur gegeven door wethouder Janita Tabak in de stand van de gemeente Kampen.

Kavels op maat, de naam zegt het al: de koper mag aangeven hoeveel vierkante meter hij nodig heeft om zijn droomplek te realiseren in de nieuwbouwwijk Het Onderdijks in Kampen. Dus meer vierkante meters voor een extra badkamer, een grotere vijver, vul maar aan.

Wethouder Janita Tabak: "Wij zijn er trots op dat we flexibel kunnen inspelen op de kavelmarkt, want we gunnen heel veel mensen een mooie toekomst in Het Onderdijks. We gaan daar dus ook extra aandacht aan schenken. En waar kan dat beter dan op de Bouwplan Beurs in Zwolle?"

Gratis entreekaarten

Belangstellenden zijn van harte welkom in de stand van Kampen tijdens het startsein van de campagne `Kavels op maat". Hiervoor zijn toegangsbewijzen beschikbaar. Aanmelding kan via a.vandam@kampen.nl. Belangstellenden die hun gegevens achter laten in de stand, maken bovendien kans op een geheel verzorgd cultureel weekendje Kampen voor twee personen.

De gemeente Kampen is als Hanzelijngemeente aanwezig op de Bouwplan Beurs in Zwolle. De Hanzelijngemeenten presenteren hier de eigen woningbouwlocaties. Kampen is te vinden in de Meerhal, standnummer 118. De beurs is op vrijdag 18 november van 14.00 tot 21.30 uur geopend en op zaterdag 19 november van 10.00 tot 17.00 uur. 14-11-2011