RET

Verbouwing station Den Haag Centraal 18 t/m 20 november

15 november 2011
Station Den Haag Centraal wordt grootschalig verbouwd. Er komt een compleet nieuwe, moderne stationshal. Daarom vinden dit najaar veel bouwwerkzaamheden plaats op station Den Haag Centraal. In het weekend van vrijdag 18 november (vanaf 23.00 uur) t/m zondag 20 november 2011 (week 46) wordt onder meer een grote torenkraan opgebouwd waardoor de huidige stationshal tijdelijk niet toegankelijk is. De aanwezige winkels zijn gesloten. De treinen zijn gewoon te bereiken via de zijingangen.

In dit weekend rijdt er geen trein tussen Rotterdam en Den Haag. Ook tramlijnen 3 en 4 (RandstadRail) van de HTM rijden niet. Metrolijn E tussen Rotterdam en Den Haag rijdt wel gewoon. Houd er rekening mee dat een NS vervoerbewijs niet geldig is op metrolijn E. U kunt op metrolijn E reizen met de OV-chipkaart waarop saldo staat of bv. een 2-metroreizen kaartje uit de automaat.
N.B. De HTM, RET en GVB zijn voornemens om op zondag 20 november de hele dag te staken. Volg de berichtgeving voor het laatste nieuws. Abonnement via internet