Persuitnodiging MKB-Nederland

Persbericht van MKB-Nederland

- PERSUITNODIGING-

MKB-NL voorzitter Hans Biesheuvel en Tweede Kamerleden Schaart en Ziengs brengen op vrijdag 18 november een werkbezoek aan de innovatieve NTS Group te Eindhoven

16 nov. 2011 - Het nieuwe bedrijfsleven- en innovatiebeleid van het kabinet biedt mkb'ers veel kansen en fiscale voordelen. Dat laat Marc Hendrikse, CEO van het bedrijf NTS Group in Eindhoven en vertegenwoordiger van het mkb in het topsectoren-team High Tech, aanstaande vrijdag 18 november zien tijdens een bedrijfsbezoek van MKB-Nederland voorzitter Hans Biesheuvel en VVD-Kamerleden Afke Schaart en Erik Ziengs. Innovatie vindt bij uitstek plaats in het mkb. Dat dit vanuit Den Haag gestimuleerd kan en moet worden zullen Hendrikse en Biesheuvel de politici tijdens dit werkbezoek duidelijk maken.

Met het nieuwe bedrijfslevenbeleid en de aandacht op topsectoren is het kabinet een wezenlijk andere koers ingeslagen op het terrein van het innovatiebeleid. Onlangs uitte de Tweede Kamer haar zorg over de betrokkenheid van het mkb in het bedrijfslevenbeleid. Tijdens dit werkbezoek zal Biesheuvel laten zien dat het mkb onmisbaar is als het gaat om innovatie en high tech. Ook zullen Biesheuvel en Hendrikse de gelegenheid aangrijpen om de politiek te wijzen op belangrijke aandachtspunten in het innovatiebeleid.

Programma
13.00 uur - Ontvangst bij NTS Group, Dillenburgstraat 9 in Eindhoven 13.30-14.30 uur - Rondleiding door NTS Mechatronics (mechatronische systemen voor onder andere de medische, semiconductor-, grafische, solar- en nano-industrie).
14.30-15.00 uur - Afsluitende discussie

Marc Hendrikse als mkb-ondernemer in topteam
Marc Hendrikse weet als geen ander hoe innovatieve oplossingen kunnen leiden tot efficiëntie en duurzaamheid. Zijn bedrijf NTS Group ontwikkelt mechatronische systemen voor (internationale) machinebouwers die daarmee hun productieproces verbeteren. Bedrijven kunnen hierdoor sneller en tegen concurrerende prijzen machines van hoge kwaliteit leveren. Ondernemer Marc Hendrikse ziet als echte mkb'er in de high tech hoe het kabinetsbeleid in de praktijk uitwerkt, welke kansen er liggen en welke hindernissen er nog zijn.


Noot voor redacties


MKB-Nederland

Mededeling voor redacties,

Razende Robot Reporter