Bongo lanceert kerstcadeau keuze-concept met Bongo Giftstars(R)

Persbericht van Smart & Co

Rotterdam, november 2011 -Wat geef je je personeel als je er zeker van wilt zijn dat iedereen zich gewaardeerd voelt? Keuze! Dat is in 2011 de trigger waar alle verantwoordelijken voor eindejaarsgeschenken bij bedrijven rekening mee houden bij hun selectie. Bongo, het beleveniscadeau, speelt in op deze behoefte vanuit de markt en lanceert Bongo Giftstars(R); het online platform met een complementair assortiment aan Bongo-belevenissen, A-merk producten en goede doelen.

Naast de focus op keuze-mogelijkheid is de persoonlijke handtekening van de 'gever' nog steeds van groot belang voor bedrijven. Ook dat wordt ondervangen met het Bongo Giftstars(R)concept, volgens Jasper Hamersma, Sales Manager Bongo Nederland. "Het online platform wordt volledignaarde wens van de klant ingericht: met een voorselectie aan keuzecadeaus en dus ook volledig in de huisstijl van het bedrijf. De betrokkenheid vanuit de organisatie naar de medewerker toe wordt hierdoor nog extra benadrukt en uit ervaring weten we dat dit ook enorm wordt gewaardeerd. Dat is toch wat je wilt overbrengen op je medewerkers: waardering. En het feit dat de belevenis als cadeau enorm is gestegen in populariteit, maakt dat je met Bongo Giftstars en onze persoonlijke service op maat een ijzersterk platform biedt aan zowel bedrijven als hun personeel."

Bongo is onderdeel van het franse Smart&co, wereldwijd in 18 landen oprichter en aanbieder van beleveniscadeaus, waarbij zowel de zakelijke markt bedient (sales promotie/loyalty, incentive, relatiegeschenk en kerstpakket) als de consumentenmarkt. Als enige beleveniscadeau-aanbieder is Bongo vertegenwoordigd in alle verkoopkanalen met een eigen webshop, 3 eigen shops en een retailnetwerk dat momenteel met grote sprongen wordt uitgebreid. Naast de vaste retailers als de Bijenkorf, ANWB, Plantage boekwinkels en Free Record Shop is Bongo sinds kort ook verkrijgbaar bij Bruna, Mediamarkt en VakantieXpert.

*

Links:
http://www.bongo.nl/zakelijk



Razende Robot Reporter