Delixl

Gouden FD Gazelle 2011 voor maaltijdenproducent Eetgemak

17-11-2011

Eten is het lekkerste medicijn

" Eetgemak is onze `huisleverancier' voor maaltijden, waarbij we samen optrekken. Samen werken we aan gastvrijheid in de zorg, we willen van de maaltijd een genietmoment maken. Het blijft immers het lekkerste medicijn. "

Vincent Bos
Directeur Institutioneel

Eetgemak, producent van koelverse maaltijden en maaltijdcomponenten, heeft dinsdagavond een FD Gouden Gazelle gewonnen. Met deze onderscheiding zet Het Financieele Dagblad de snelst groeiende ondernemingen per provincie in de spotlights. Het bedrijf ontving de Gouden FD Gazellen Award 2011 in de categorie middelgrote ondernemingen in Zuid-Holland met een groeipercentage van maar liefst 236%.

In de afgelopen paar jaar zag Eetgemak de institutionele markt tot acceptatie van convenience producten komen, zo laat Gertjan Nell, directeur bij Eetgemak, weten. "Zorginstellingen realiseren zich dat de kwaliteit en flexibiliteit van koelverse maaltijden enorm verbeterd is. Daarbij maken onze producten het mogelijk om zowel de efficiëncy te verbeteren, als de gastvrijheid te vergroten." De klantenkring van Eetgemak breidde zich in het afgelopen jaar dan ook flink uit.

Gesteund door Deli XL
Foodservice groothandel Deli XL nam in 2010 een minderheidsbelang in Eetgemak. Met de participatie liet de groothandel destijds weten haar ambities in de veranderende institutionele markt verder vorm te willen geven. "Door de nauwe samenwerking met Eetgemak zijn we in staat klantspecifieke, dieettechnische en regionale productvragen sneller in te vullen", aldus Vincent Bos, Directeur Institutioneel bij Deli XL. "Eetgemak is onze `huisleverancier' voor maaltijden, waarbij we samen optrekken. Samen werken we aan gastvrijheid in de zorg, we willen van de maaltijd een genietmoment maken. Het blijft immers het lekkerste medicijn."

Meer weten?

Voor nadere informatie en/of het opvragen van meer foto's:

Simon de Ridder, Communicatiemanager Deli XL
Telefoonnummer:
(0318) 678 662
E-mailadres:
simon-de.ridder@delixl.nl