Politie Gelderland-Zuid

Getuigen gezocht van overval op supermarkt

Nijmegen, 18-11-2011 o Donderdagavond vond er omstreeks 20.00 uur een gewapende overval plaats op een supermarkt aan de Molukkenstraat in Nijmegen. De dader ging er te voet vandoor. De politie is op zoek naar getuigen.

De dader kwam de supermarkt binnen en bedreigde een personeelslid achter de kassa met een wapen. Na een greep uit de kassa ging hij er te voet vandoor.

De politie startte meteen een onderzoek en zocht in de directe omgeving. Ook werd er een SMS-Alert verstuurd en werden getuigen gehoord.

Signalement
De dader is als volgt te omschrijven:
- Man
- Licht getinte huid
- Ongeveer 25 tot 30 jaar oud.
- 1.80 m. lang
- Hij droeg donkere kleding, waaronder een trainingsbroek met twee witte cijfers op zijn linker bovenbeen. Hij droeg witte schoenen met zwarte strepen en een witte pet.

Getuigenoproep
De politie wil graag in contact komen met getuigen of mensen die menen wat gezien te hebben. Ook mensen die op het moment van de overval in de supermarkt waren en meer informatie hebben kunnen zich melden. U kunt contact opnemen met het Overvallenteam van Politie Gelderland-Zuid via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kan dat via Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000. (17)

Laatst gewijzigd 18-11-2011 10:11 | © Regio Gelderland-Zuid |