Yacht opnieuw beste interim management adviesbureau

Persbericht van Yacht Group Nederland B.V.

Yacht is door het blad Management Team uitgeroepen tot het beste adviesbureau in de categorie 'interim management'. Yacht is het eerste en enige adviesbureau dat deze eerste plaats voor de derde maal op rij weet vast te houden. Management Team ondervroeg dit jaar ruim 1.200 managers en vroeg hen welk(e) bureau(s) zij zouden aanbevelen aan hun collega-managers.

Voor derde maal op rij nummer 1 in MT100
Peter Hulsbos, algemeen directeur Yacht: "We zijn net zo trots op deze eerste plaats als op het prolongeren van de titel voor de derde maal. Meest trots zijn we echter op onze professionals: onze kantoorprofessionals die de perfecte match mogelijk maken en onze interim-professionals die ijzersterke vakspecialisten zijn. Het geheim van hun succes is dat extra vonkje, het speciale 'Yacht DNA'. Een bijzondere combinatie van persoonlijkheid en implementatiekracht. Hierdoor zijn ze elke dag opnieuw in staat het verschil te maken voor onze opdrachtgevers. Deze eerste plaats is opnieuw een fantastisch compliment voor hen."

In de categorie interim management staan op nummer 2, 3 en 4 respectievelijk Twijnstra Gudde, Boer & Croon en Berenschot. De overall winnaar van de MT100 is Berenschot. Yacht neemt in het totaaloverzicht de tweede plaats in.


Noot voor redacties


Yacht Group Nederland B.V.

Noot voor de red actie (

Razende Robot Reporter