Lottolot maakt Rotterdammer twee ton rijker

Persbericht van De Lotto

Rijswijk, 18 november 2011 - Een 38-jarige man uit Rotterdam heeft 200.000 euro met het Cijferspel van Lotto gewonnen. Tijdens de trekking van zaterdag 12 november had de winnaar alle zes getallen goed van de winnende combinatie, namelijk 1-4-4-0-3-4. De trouwe speler speelt wekelijks mee met Lotto en kocht zijn lot bij Techador Kalloe in Rotterdam.

"Dit maakt mij zo gelukkig. Het geeft veel rust om zo'n groot bedrag te winnen. Ik heb mijn lot thuis gecontroleerd en wel meerdere keren. Ik kon gewoon niet geloven dat het echt waar was. Ik ga van het gewonnen bedrag in ieder geval op vakantie en met mijn moeder naar een wedstrijd van Manchester-Liverpool. De rest zet ik op mijn spaarrekening," aldus de gelukkige winnaar.

Het winnende lot van de man is verkocht bij Techador Kalloe aan de Crooswijkseweg 88 in Rotterdam. Hier wordt donderdag 24 november om 11.00 uur een grote taart aangesneden om het winnen van de prijs aldaar te vieren. Daarnaast worden er gratis loten van Lotto aan iedereen ouder dan achttien jaar uitgedeeld. Hiervoor geldt: op=op.

Lotto Jackpot
De laatste keer dat de Lotto Jackpot viel was op zaterdag 14 oktober. Omdat zaterdag 12 november de Jackpot niet is gevallen, is de Jackpot aanstaande zaterdag goed voor maar liefst 9,5 miljoen euro. De hoofdprijs van Cijferspel is zaterdag, zoals elke week, weer 200.000 euro.

Iedereen wint met Lotto
Niet alleen spelers van Lotto winnen met Lotto, maar ook goede doelen winnen. Lotto is een merk van De Lotto en alle opbrengsten komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting van De Lotto in 1961 is er meer dan 1,3 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan via NOC NSF. Naast de topsport profiteren ook de breedtesport en talentontwikkeling van een grote jaarlijkse bijdrage. Aan overige goede doelen waaronder het Oranje Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de KWF Kankerbestrijding is sinds de oprichting zo'n 500 miljoen euro afgedragen.

*




Razende Robot Reporter