Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Gewapende overval bedrijf Nieuwe Havenweg

Hilversum, 18-11-2011 o Even voor 09.00 uur werd een gewapende overval gepleegd op een opleidingsbedrijf aan de Nieuwe Havenweg. Een medewerker raakte bij de overval gewond.

Twee mannen met bivakmutsen kwamen gewapend het bedrijf binnen en eisten van de enige aanwezige medewerker dat hij een kluis opende. De medewerker weigerde en raakte in een schermutseling met zijn overvallers waarbij hij werd verwond met een taser. De overvallers vluchtten weg. Vermoedelijk vluchtten zij in een zilverkleurige auto in onbekende richting. De medewerker is met meerdere verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis.

De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen of personen die meer weten van de overval. Ook is de politie op zoek naar mensen die in de periode voorafgaand aan de overval iets opvallends of vreemds hebben gezien in de omgeving van het bedrijf. En personen die meer kunnen vertellen over de vluchtroute of vluchtauto. Van de overvallers is bekend dat zij ongeveer 1.80 meter lang zijn en donkere kleding droegen. Er kan contact worden opgenomen met de politie via het nummer 0900 8844. Anoniem melding doen kan bij Meld Misdaad Anoniem 0800 7000.