Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Warnsveld - Fietser gewond door openslaand portier        |
Een 58-jarige inwoner van Warnsveld is donderdag 17 november gewond geraakt toen hij op de Rhienderinklaan in zijn woonplaats in botsing kwam met een autoportier. De man is met onder andere rug- en nekletsel naar het ziekenhuis vervoerd.

De man fietste rond 18.00 uur op de Rhienderinklaan langs een daar geparkeerde auto, toen de 47-jarige bestuurster hem vermoedelijk over het hoofd zag en het portier opende. De fietser kwam hierdoor ten val en is met diverse verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

2011162348

|     |Klarenbeek - Auto belandt in sloot na aanrijding          |
De politie stelt een onderzoek in naar een ongeval waarbij op donderdagavond 17 november een 47-jarige automobilist uit Empe in een sloot belandde. Het ongeval gebeurde op de Zutphenseweg in Klarenbeek, nadat hij in aanrijding was gekomen met een tegenligger. De man heeft vermoedelijk een hersenschudding opgelopen en is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Het ongeval werd rond 20.00 uur bij de hulpdiensten gemeld. De automobilist uit Empe kwam uit de richting van Zutphen. Ter hoogte van de Lange Struikenveenweg is er een aanrijding ontstaan met een 30-jarige automobilist uit Warnsveld die hem vanuit tegengestelde richting tegemoet kwam. De Empenaar belandde met zijn auto in de naastgelegen sloot. Hij is met hulp van de brandweer uit zijn auto bevrijd. De Warnsvelder bleef ongedeerd. De verkeersongevallendienst van de politie kwam ter plaatse en onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval.

2011162372

EINDE BERICHTEN

-----------------------
(

(


---- --