Politie Zeeland


---

1835-2011 Eenzijdig ongeval, Yerseke
In de nacht van donderdag op vrijdag rond 00.15 uur vond er op de Zanddijk in Yerseke een eenzijdig ongeval plaats.
Een 22-jarige automobilist uit Yerseke reed over de Zanddijk komende uit de richting van Kruiningen. Door onbekende oorzaak verloor hij, in een flauwe bocht, de macht over het stuur en reed de Zanddijk af. De auto rolde over de Parallelweg en kwam op zijn kant tot stilstand op een stuk land.

De 22-jarige bestuurder en zijn bijrijder, een 24-jarige man uit Yerseke zijn door de brandweerd uit de auto gehaald en met snijwonden voor behandeling en onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. De auto raakte totaal vernield.

1836-2011 Rijbewijs ingevorderd na snelheidsovertreding
Donderdagavond rond 20.55 uur is het rijbewijs van een 21-jarige automobilist uit Vlissingen, aan de N252 in Terneuzen, ingevorderd na een snelheidsovertreding.
De man reed met een gecorrigeerde snelheid van 141 km/u langs het kanaal van Gent naar Terneuzen. De toegestane maximum snelheid bedraagt hier 80 km/u. Tegen de man is tevens proces-verbaal opgemaakt.

1837-2011 Diefstal uit woning, Oostburg
Tussen donderdagochtend 08.00 uur en donderdagavond 21.45 uur is er ingebroken in een woning aan de Boogschutter in Oostburg.
Uit de woning zijn fotoapparatuur, computerapparatuur, een deel van een muntenverzameling en sieraden met onbekende waarde weggenomen.
Er is een raam opengebroken; het totale schadebedrag is onbekend.

1838-2011 Aanhouding in Middelburg na bommelding
Donderdagavond rond 21.40 uur is een 44-jarige man uit Middelburg, in zijn woning aangehouden nadat hij telefonisch bij Politie Zeeland had gemeld een bom tot ontploffing te gaan brengen in Middelburg.
Uit onderzoek bleek dat de man nergens een bom had geplaatst. Hij was onder invloed van alcohol en in de war. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

1839-2011 Coniferenbranden Terneuzen
Politie Zeeland heeft een onderzoek ingesteld naar twee coniferenbranden die donderdagavond plaatsvonden.
Rond 19.10 uur was er brand in een coniferenhaag aan de Drebbelstraat in Terneuzen.
Rond 21.20 uur stond er een conifeer in brand aan Parkhove in Terneuzen.





Politie Zeeland